Supercharge Your Life & Coaching Business

Word de coach die je zelf zou willen hebben met de Tools® van Phil Stutz en Barry Michels

Een coachingtraject gebaseerd op de Tools® van Phil Stutz is DE beste manier om je van onzekerheid en minderwaardigheid af te helpen je naar het voelen van zelfvertrouwen en diepe verbinding met jezelf, waardoor je niet alleen supergoed voor jezelf gaat zorgen, maar ook steeds weer opnieuw in de actiestand komt, met passie gaat coachen, geweldige resultaten bereikt met je klanten waardoor jij en je coachingbusiness floreren als nooit tevoren.

 

 

Lieve coach, is het volgende herkenbaar?

Er is iets in je dat je keer op keer saboteert om all-in voor je coachingbusiness te gaan. Je twijfelt voortdurend aan jezelf en aan je kunnen. Je voelt je regelmatig een bedrieger die maar wat doet.

Hierdoor heb je al een ziljoen opleidingen gevolgd, sterker nog je zit er vaak in meerdere tegelijk (zelfs nu), maar geen enkel nieuw papiertje geeft je uiteindelijk het (door jezelf) beloofde zelfvertrouwen.

Vaak denk je: als ik dat diploma maar heb, dan ben ik nog beter, nog meer van waarde, dan ga ik het vast eindelijk voelen en kan ik eindelijk los

De standaard coachopleidingen hebben je veel geleerd, en het was allemaal zeer interessant, maar toch heb je niet het gevoel dat je je klanten er nou zo briljant mee helpt.

Als je je social media opent zie je zoveel andere coaches… en ze zijn lekker zichtbaar, komen zelfverzekerd over… en stiekem voel je weleens, ik weet dat ik minimaal net zo goed ben, maar waarom komt het er dan niet uit?!

Ondertussen heb je wel wat klanten, maar komt je business niet écht van de grond zoals je graag zou willen. En je hebt ook niet wéér een businesscoach nodig, je weet dat het aan je mindset en doorzettingsvermogen ligt.

“how you do one thing, is how you do anything”… gaat ook over jou, want

door bovenstaande businessfrustraties leef je ook niet bepaald gezond. (Vr)eet (snoep) je te veel, slaap en beweeg je te weinig en is ontspanning er al helemaal nauwelijks bij. Je bent te zwaar, moe en regelmatig ook moedeloos, ook al doe je het in de schaarse momenten dat je je online vertoont, anders overkomen.

Je voelt je vaak nep. Niet bepaald het toonbeeld van een coach die zelf haar sh* together heeft.

Als je zo doorgaat kun je je tent wel sluiten. Adios droom van een succesvolle coachingpraktijk…

Word een coach vol zelfvertrouwen

Een stralend voorbeeld van liefdevolle zelfdiscipline waarbij je volledig jezelf kunt zijn, wetende dat dat meer dan goed genoeg is!

Je wilt

 • ongeremd door je innerlijke criticus je coachingpraktijk kunnen leiden  
 • vol zelfvertrouwen en zelfliefde, een fantastische coach zijn  
 • je klanten dienen door zelf het goede voorbeeld te zijn, maar ze ook te helpen met praktisch toepasbare technieken die ECHT werken  
 • waarmee je je ECHT onderscheidt van andere coaches  
 • waardoor je een succesvolle coachingpraktijk krijgt, waarin je “lead by example”, omdat je bovenal supergoed voor jezelf zorgt, zowel fysiek, als mentaal, emotioneel en spiritueel en dat straal je aan alle kanten uit!

Kortom: Je wilt een Supercharged Coach worden? Dan is dit het traject voor jou!

 

“Take one step forward and face your inner demons, and if you take that one step forward you will find the courage you seek, the courage necessary to overcome your fears and become the hero you are meant to be.”

Wat als je…

 • keer op keer je innerlijke saboteur zou verslaan?
 • je business zou leiden vanuit een gevoel van diepe verbinding en daarbij steeds weer het zelfvertrouwen zou voelen dat je zo graag wilt?
 • je alleen maar klanten zou hebben die zielsgelukkig worden van het feit dat ze door jou geholpen mogen worden?
 • en tot in de kern van je being zou kunnen voelen dat je hét grote verschil maakt voor de mensen die je coacht
 • coachpraktijkdroom uit zou komen op een manier die je je nooit had durven voor te stellen en opgeven nooit meer im Frage zou zijn?
 • En dat je naast dit alles, supergoed voor jezelf zou zorgen, waardoor je een geweldige uitstraling krijgt en iedereen wil wat jij hebt?

Supercharge Your Life & Coaching Business

Dit traject is grotendeels gebaseerd op het werk van mijn grote helden Phil Stutz en Barry Michels. Je gaat naar het creëren van van een diep gevoel van zelfvertrouwen als coach, ondernemer, maar bovenal als mens. Een leven waarin je volledig jezelf bent als coach en iedere dag doet wat goed is voor jou en daarmee voor al je klanten en iedereen in je omgeving. Je gaat van jezelf en je leven houden als nooit tevoren, staat op in een energie die niet meer van jezelf lijkt te zijn. Je leert wat het betekent om je hart te volgen en gaat dat ook doen. Uit de onrust en minderwaardigheid en in de magie en oneindige van The Life Force.

Dit traject duurt 6 maanden. Ik help je naar een leven en coachingpraktijk die je leidt in vrijheid, vol vertrouwen, met lef en liefde! Het staat al een hele tijd op je drempel te wachten. Joehoe Dingdong! Doe je open?

Kijk eens naar beneden: er ligt een grote deurmat met WELKOM erop voor je. Neem de boodschap letterlijk en stap de deur binnen van de Tools School en word de coach die je zelf zou willen hebben!

De inhoud van dit traject

 • 1-1 Intake coachingsessie, waarin we onderzoeken wat je graag wilt
 • Iedere maand een superwaardevolle enthousiaste videoles
 • Maandelijks een groepscoachingcall met de Tools®
 • In het traject behandelen we sowieso 12 Tools®, maar in de coachingcalls komen ze ook aan bod
 • 2 live dagen zodat je in live energie in zelfliefde en vertrouwen komt met andere vrouwen
 • Inzichtsopdrachten, meditaties, visualisaties en natuurlijk Tools®!
 • Afsluitende coachingsessie
 • Liefdevolle intieme community. Je wordt gezien en we doen het samen! 💖

In 10 lessen gaan we aan de slag met de volgende lesonderwerpen: 

 • Wie ben jij? Wie ben jij nou echt?
 • Wie wil je zijn? Wie ben je bestemd om te zijn?
 • Wat houdt je tegen? (Part X)
 • Van angst naar liefde
 • Deal met je shit
 • Wat je aandacht geeft groeit
 • Doelen stellen. Doen!
 • Van doelen naar systeem
 • Leven met liefde
 • Wees de verandering

We behandelen in de lessen zeker 12 Tools® van Phil Stutz en daarnaast bespreken we er ook enkele op de livedagen/in de calls.

Naast het bovenstaande zijn er 5 lessen waarin we o.a. ingaan op het anderen aanleren van de Tools® en het inzetten van de Tools® in je business.

Wat levert het je op?
Je wordt de zelfverzekerde, liefdevolle en moedige coach die je zelf zou willen hebben.
Wat is je investering?
 2997 exclusief btw voor 6 maanden (ook mogelijk te voldoen in termijnen)

Als je wilt coachen en jouw business wilt leiden in vrijheid, vol (zelf)vertrouwen met lef en liefde… 

Dan is Supercharge Your Life & Coaching Business echt iets voor jou!

Wil je meer weten?

Lees dan vooral verder.

Over mij

Sinds de eerste coachingsessie, die ik zelf mocht ervaren, voelde ik al iets bij het beroep Coach. Ik vond het een ontzettend mooi idee dat ik ook op individuele basis mensen diepgaand zou kunnen helpen in plaats van alleen als docent voor een groep. Op dat moment was ik namelijk nog docent Voeding, maar ik ging me direct verdiepen in de opleidingsmogelijkheden en nog geen vier weken later zat ik een opleiding tot coach practitioner. Het was ontzettend leerzaam, vooral het vele oefenen heeft me veel gebracht, maar ik had een minder gevoel met de coachtechnieken die werden aangeleerd. Ze gaven vooral veel inzichten (ook in het verleden), maar weinig verlichting.

Toch volgde ik alle trainingen die ik mijn werkgever me maar liet volgen, in de hoop dat ik daardoor genoeg bagage (lees: zelfvertrouwen) zou krijgen om, inmiddels mijn grote droom, eigen een coachingpraktijk op te starten.

Ik deed al wat coaching on the side in mijn docentschap en samen met mijn partner coachten we ook mensen op het gebied van voeding en leefstijl. Maar ergens voelde ik me altijd een fraudeur. Ik vond de stappen die ik had geleerd lastig toe te passen en had er geen, tot weinig, echte feeling mee.

Totdat op een goede dag het boek De Tools mij vond (jawel, dat lees je goed). Het was een luisterboek en al bij de eerste paar zinnen had ik het gevoel: DIT GAAT OVER MIJ! Ik was direct hooked en sindsdien verslind ik alles wat er van de bedenkers, mijn held Phil Stutz en zijn zeergewaardeerde compagnon verschijnt. De Tools® gebruikte ik bij alles wat ik deed en ook bij de coaching naast het werk dat ik al deed. 

Vanaf dat ene moment, inmiddels al 7 jaar geleden is mijn leven drastisch, zelfs 180 graden, veranderd. Voor iedere live opleiding/training die Phil en Barry sindsdien gaven, stapte ik het vliegtuig naar Amerika in. Ik ben ontzettend vereerd dat ik hun Tools mag gebruiken en door hen persoonlijk tot Tool®-coach ben benoemd. De enige in Nederland!

Door het continu toepassen van de Tools® ging ik van iemand met een continu gebrek aan eigenwaarde (al zou niemand dat aan de buitenkant bij mij hebben opgemerkt, tenzij je me echt kende), en met diverse verslavingen, naar stap voor stap het worden van een vrouw/mama en coach met zelfvertrouwen en liefdevolle discipline die supergoed voor zichzelf zorgt.

Dankzij De Tools® zei ik mijn baan op, schreef mijn eerste boek en startte mijn eigen coachpraktijk in 2019, ondanks dat ik het doodeng vond. Mijn 2e boek is inmiddels uit en mijn tweede bedrijf opgestart.

Ik wil graag allerbeste coach zijn voor mijn klanten die er maar te vinden is. De Tools maken voor mij hét verschil in het embody’en van het zijn van die coach en daar werk ik met liefde en dankbaarheid iedere dag aan. 

“There is unlimited potential inside every person. When we transform ourselves, we not only fulfill our own potential, we lift up all of humanity.”

 Phil Stutz & Barry Michels