Binnen 4 weken slanker, positiever en energieker ZONDER zelf te moeten nadenken over wat en wanneer je eet of jezelf uit te moeten hongeren? Dat kan met dit pakket!

Sylvia’s Intermittent Fasting methode voor een fitte levensstijl met meer energie en minder kilo’s. Geen tijdelijke oplossing, maar life changing!

€ 34,95

Weten wat en wanneer je het beste kunt eten is één ding, maar de mindset krijgen om het te BLIJVEN doen leer je in What’s Next!

€ 24,95

Bestel het boekenpakket met 2 boeken voor slechts € 44,95 i.p.v. € 59,90 en ontvang tijdelijk het online coachingstraject van 4 weken ter waarde van € 99,95 gratis cadeau!

Alles wat je nodig hebt voor een BLIJVEND energiek, gezond en gelukkig leven! 

Gratis verzending naar Nederland of België.

What IF?

Het 4 weekse programma om vet te verbranden en energie te krijgen.

Alles wat je nodig hebt om direct goed aan de slag te gaan met intermittent fasting.

 • Holistische Benadering: Dit boek gaat verder dan een kookboek en biedt een holistische aanpak voor praktische Intermittent Fasting, geleid door expert Sylvia Holtslag.
 • Deskundig Onderzoek: Gebaseerd op grondig onderzoek naar de optimale voeding voor je lichaam, met praktische tools om dit toe te passen.
 • Snelle Resultaten en Langdurige Voordelen: Start met vetverbranding en meer energie op de korte termijn, en werk aan een gezonder leven op de lange termijn.
 • Compleet 4-Weeks Programma: Bevat wetenschappelijk onderbouwde maaltijdplanning, boodschappenlijsten, smakelijke recepten, IF-uitleg en voedingslijsten.
 • Duurzame Levensstijl: Geen tijdelijke oplossing, maar een levenslange methode volgens Sylvia’s IF-methode voor een fitte, energieke levensstijl.

Verkoopprijs: € 34,95 (inclusief btw: €  2,89)

Je bent er helemaal klaar mee!

Je hebt al zo ontzettend veel geprobeerd om af te vallen en energie te krijgen, maar resultaten waren ALTIJD tijdelijk.

Dagelijks voel je je opgeblazen, je buik staat bol en daar baal je van als een stekker. Als je in de spiegel kijkt ben je alles behalve blij.

Hoe je eruit ziet is één ding, maar je weet dat het ook nog eens niet gezond is, maar daar probeer je maar niet teveel aan te denken. Je hebt genoeg van het proberen, je wilt ook een beetje leven, maar op de een of andere manier zit daar nooit een rem op.

Dus opgeven is geen optie, want je weet dat als je helemaal loslaat, je nog zwaarder wordt. En het lijkt wel of het steeds moelijker wordt om die kilo’s eraf te krijgen en ook nog een leuk leven te leiden.

Dé liefdevolle schop onder je kont om goed voor jezelf te gaan en te blijven zorgen!

What’s Next?

Een 100% leven inclusief een sterke mindset

Weten wat en wanneer je het beste kunt eten is 1 ding, maar de mindset krijgen om het te doen en te BLIJVEN doen is een heel groot 2e.

What’s Next? brengt je:

 • 10 Stappen naar Bewustwording en Actie: Dit boek leidt je in 10 stappen naar een leven met bewustzijn en actie, waarbij je ontdekt wie je bent, wie je wilt zijn en wat je moet doen.
 • Overwinnen van Belemmeringen: Leer hoe je obstakels kunt overwinnen en afrekent met wat je steeds weer tegenhoudt.
 • Zingeving en Inspiratie: Ontdek hoe je zingeving en inspiratie kunt vinden en creëren in je dagelijks bestaan.
 • Overwinnen van Beperkingen: Leer hoe je je niet langer laat beperken door tijd, je omgeving of een gebrek aan energie.
 • Onbegrensde Mogelijkheden: Realiseer je potentieel en krijg het gevoel de hele wereld aan te kunnen. Ontdek dat de mogelijkheden voor een fantastisch leven onbegrensd zijn. Hell yeah, kom maar op!

Verkoopprijs: € 24,95 inclusief € 2,06 btw.

Eindelijk een intermittent fasting boek met heerlijke toegankelijke, maar ook uitdagende recepten. Erg blij met de boodschappenlijstjes en de recepten. Sinds het volgen van het programma ben ik nu scherper, met name in de ochtend, voel ik me rustiger en conditioneel beter.

Alke Haverkamp

Door IF werd ik energieker, sliep ik beter en mijn eten werd een stuk smaakvoller. Ook heb ik geen middagdutjes meer nodig en drink ik nauwelijks nog koffie. Ik doe het nu niet meer zo strikt als in het begin. In het weekend ga ik wel eens uit eten, maar ik kies nu hele andere dingen van de kaart, simpelweg omdat
ik gezond eten nu veel lekkerder vind dan een vette hap. En in het weekend mag ik ook best een wijntje (teveel) drinken. Doordeweeks eet ik dan weer lekker gezond.

Michelle Kooi

Ik had heel veel overgewicht ondanks het vele sporten. Het was frustrerend dat sporten niet voldoende was om af te vallen. Niet ontbijten bevalt me nu erg goed. In de eerste 4 weken
ben ik bijna 7 kg afgevallen. Na enkele maanden pas ik het wat minder strikt toe en toch zat mijn gewicht eindelijk onder de 100 kg. Ook zijn mijn resultaten in de sportschool verbeterd. Op Murph loop ik er nu meerdere mensen uit. Dat was eerder ondenkbaar. De 90 kg komt nu zelfs in zicht en daar ben ik erg blij mee!

Remmelt Lubberts

Actie

Bestel beide boeken voor slechts € 44,95 i.p.v. € 59,90 en ontvang tijdelijk het online coachingstraject van 4 weken ter waarde van € 99,95 gratis cadeau!

Alles wat je nodig hebt voor een energiek, gezond en blij leven! 

Gratis verzending naar Nederland of België.

Speciale aanbieding

Met je leefstijl & leven aan de slag!

Bestel mijn beide boeken met een hele dikke korting! Samen geen 59,95 maar slechts 44,95 en je krijgt er nog een gratis online coachingtraject van 4 weken bij ook (ter waarde van € 99,95). Alles wat je nodig hebt voor een energiek, gezond en blij leven!
Verzending naar Nederland of België!

Ik weet hoe het is,

want ik heb ook zo’n kleine 30 jaar bijna álles geprobeerd om af te vallen en positief in het leven te komen te staan. En ik beloof je: je zoektocht stopt hier.

Klaar met die opgeblazen buik, maar weer blij zijn met je spiegelbeeld.

Eindelijk een gezonde energieke leefstijl die je voor altijd vol kunt houden!

En wat het mooie is: je kunt nog steeds genieten van het leven, want je kunt spelen met je voedingspatroon. Geen strafkamp meer!

Het proces van ieder jaar een paar kilo erbij en pessimistischer worden, stopt hier! 

En waarom zou dit dan wél werken?

 1. Je leert met deze methode PRECIES wat je moet eten, hoe je het klaar maakt en wanneer je het op kunt eten (ik kom het nog nét niet voor je koken, maar verder krijg je alles op een presenteerblaadje). Maar je hoeft er niet meer over na te denken. Doe gewoon wat ik je leer en succes gegarandeerd!
 2. Jouw lichaam wordt enorm blij van deze manier van vasten en het is ook nog eens ontzettend gemakkelijk vol te houden. Je valt af zonder continu honger te lijden en je af te vragen wanneer je weer (een muizenbeetje) mag eten. De maaltijden zijn royaal en ontzettend lekker.
 3. Het gaat niet alleen over starten, maar ook blijven doen. Ik leer je precies hoe je het doet zodat het een leefstijl wordt, en dus geen dieet, die je voor altijd vol kunt houden. Zelf doe ik het inmiddels al 7 jaar en ik heb er nog steeds ontzettend veel plezier van, terwijl ik ook hier en daar geniet van loslaten.
 4. Mijn beide boeken hebben inmiddels meer dan 10.000 mensen geholpen af te vallen en positiever door het leven te gaan, mijn online programma’s meer dan 1500 mensen.

Ben jij klaar voor een gezond gewicht, een sterkere mindset en een bak energie? Dan wil je dit aanbod niet missen!

Met de persoonlijke verhalen van

 

Over mij

Ik ken mijn ouders niet anders dan ‘aan de lijn’. Altijd bezig met het uitzoeken van een nieuw dieet of het starten van een nieuw dieet. Keer op keer op keer. Zonder blijvend resultaat. En ik heb overduidelijk hun Bourgondische DNA. Op sommige gebieden vind ik dat geweldig, dit specifieke stuk had ik liever gemist, want als tiener was ik al bezig met mijn figuur. En op mijn 35e had ik bijna alle denkbare dieten wel een keer gedaan, gebruikt, geprobeerd of getest. Ook bij mij zonder blijvend resultaat. Zo moeder, zo dochter.

Ik bleef weer op zoek naar het nieuwe wondermiddel omdat er, zoals altijd ‘wel weer wat af mocht’.  Tot ik over Intermittent Fasting hoorde tijdens mijn studie voeding. Uiteraard moest dit ook getest worden.

Binnen enkele weken was ik verkocht, ik was niet alleen kilo’s kwijt, ik kreeg er een bak energie en mentale focus voor terug. Dat laatste had ik nog niet eerder ervaren. Ik werd gezonder, een leuker mens en een energiekere mama.

Ik wilde nooit meer anders. En het toffe is dat ik mijn Bourgondische roots niet volledig los hoefde te laten, hoogstens te matigen. So far so good. Tot mijn moeder 5 jaar geleden overleed aan de gevolgen van een ongezonde leefstijl net als mijn vader twintig jaar eerder.

De impact van haar overlijden was groot; ik besloot mijn kennis en ervaring over gezonde voeding met de wereld te delen, nam ontslag, zette een coachingpraktijk op en schreef het boek What IF? dat geheel gaat over een intermittent lifestyle. Hiermee ontdekte ik mijn roeping om anderen te helpen. En afvallen is 1 ding, afgevallen blijven een heel groot 2e. De Tools methode van Phil Stutz en Barry Michels, bleken de sleutel te zijn naar blijvende verandering. Ik schreef een 2e boek: What’s Next?, het handboek voor een leven van betekenis vol positieve energie.

Met ongekende energie en passie begeleid ik mensen naar een 100% leven op alle gebieden: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Het is mijn eer om jou de volgende te laten zijn.

Lees gratis hoofdstuk 1 van What's Next?

Hai Sylvia!

Nou….ook de “bonusweken” zitten erop!

Zelf ben ik nu 14 kg kwijt en mijn vrouw 8.

Ik kan zelfs een broek én overhemd aan die ik 11 jaar geleden heb gekocht en vanwege een toename van mijn gewicht nooit aan heb gehad 😊. Ook daar word ik blij van.

We gaan nu ook ná de 6 weken gewoon lekker door en blijven jouw boeken als leidraad gebruiken. De uitgebreide voedingslijst heb ik nu ook in mijn telefoon staan. Dan kan ik tijdens het boodschappen doen of de inkopen verantwoord zijn.

Nogmaals…..wij hebben veel aan jouw boek én de recepten gehad. Ook heel veel inspiratie opgedaan, waarvoor onze dank!

Hartelijke groet

John