Wat vinden anderen van mijn coachingtrajecten, programma’s en boek?

Renske van der Vinne

Ik had geen gezonde leefstijl en nu wel. Ben mij er nu bewust van wat ik in mijn mond stop en wat mijn lichaam er mee doet. Heb een gezondere en zelfverzekerde uitstraling gekregen. Ik ben veel positiever in het leven gaan staan.

Mijn grootste inzicht was dat je op jezelf moet kunnen vertrouwen, lief zijn voor jezelf en het kleine meisje wat in mij zit.

Ik raad Sylvia’s trajecten aan aan iedereen die er voor openstaat om een echt gezonde leefstijl te ontwikkelen.

Nogmaals ontzettend dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen Sylvia!!

Scarlet van Engelenburg

Ik had een groot gebrek aan zelfvertrouwen, was niet tevreden met mezelf. Mijn levensstijl is veranderd. Ik geniet nu van mijn maaltijden, eet bewust en ben niet hele dagen meer bezig met eten. Door IF te combineren met veel bewegen zit ik beter in mijn vel. Ik zie mijn lichaam positief veranderen en heb een positieve mindset. Nu sta ik zoveel sterker in mijn schoenen. Dat ik goed genoeg ben. Ik ben tijdens het traject erachter gekomen dat ik sinds mijn jeugd tot voor het traject alleen maar mensen aan het pleasen ben geweest. Mezelf in allerlei bochten heb gewrongen om er voor andere te zijn. Veel opgegeven hiervoor. Uiteindelijk kozen ze niet voor mij en ben ik door mijn naaste vaak teleurgesteld. Ik zocht hierdoor troost in eten. Ik was niet goed genoeg. Hierdoor op jonge leeftijd aan het diëten geslagen wat enkel voor korte duur lukte. Het was superfijn de support elke dag. De mailtjes waren leuk gevarieerd. Van een workout naar recepten en van aanmoedigen naar een positieve schop onder je kont om vol te houden of door te zetten. Prettig ook om samen met anderen sterk te staan. Recepten uit te wisselen maar ook de strubbelingen tijdens het traject. Fijn dat je ook momenten heb om feedback te krijgen en om vragen te stellen. Ik zou het coachingtraject aan iedereen aanraden die de negatieve cirkel wilt doorbreken. Ik was zo klaar met mezelf en de negatieve gevoelens en gedachtes. Gewoon weer vol genieten van alles!

Nogmaals ontzettend dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen Sylvia!!

Ester Letschert

Mijn grootste probleem was onrust in het werk. Nu weet ik dat ik op de goede weg ben. In mijn ontwikkeling en het pad er naar toe ook omarm.
Ik pak eruit wat er voor mijn inzit en uit te halen is. Eindelijk heb ik ook rust in voeding en lekker eten. Van het shit naar FIT-gedeelte vond ik de verbintenis erg leuk met de groep en elkaar supporten. Fijn om te merken dat ik er best veel vanaf weet en dit kan delen.

Ik raad Sylvia’s coachingtrajecten aan aan mensen
die open staan om niet alleen naar de voedingskant te willen kijken maar met zichzelf aan de slag willen voor het totaal pakket, en die open staan voor een beetje spiritualiteit.

Sylvia, dankjewel wel voor je openheid en betrokkenheid in verbinding.

Veronique

Voor m’n gevoel deed ik er alles aan om af te vallen en gezonder te eten, maar dat ik toch ook wel heel vaak niet mijn lekkernijen wilde opgeven en dat ik daardoor ipv afviel alleen maar aan kwam. Ik was te zwaar, had last van opgeblazen gevoel en zat niet lekker in mijn vel. Twijfelde of ik het wel vol zou kunnen houden en of het niet alleen maar konijnenvoer zou zijn. Dat je na 1 week al resultaat ziet, dat was wel echt geweldig. Ik viel 17 kg af in 2 maanden. Ik ben relaxter, minder gefocust op eten, zit lekkerder in mijn vel, kan weer allerlei leuke kleding aan waarin ik me goed voel en niet te dik. (Dat ik nu ook m’n t-shirt durf uit te doen op het strand.) Sylvia’s coachingprogramma is echt een aanrader!

Nico de Jong

Ik kon niet meer ontspannen, door alles wat ik van mezelf moest. Probeerde gezond te eten, maaar verviel gemakkelijk in oude patronen. Ik had last van mijn spijsvertering, overgewicht en zat niet lekker in mijn vel. Er was geen balans. Ik heb bij Sylvia met name geleerd dat positief en negatief samengaan, aarbij positief de boventoon voert. Hoe kun je vanuit je negativiteit sturen naar positiviteit. Andere resultaten waren een betere stoelgang, meer energie, meer balans in de hormoonhuishouding en ik viel af! Ik raad Sylvia’s coaching aan een ieder die zichzelf beter wil leren kennen. Iemand die oude vaste gewoontes wil doorbreken om een nog leukere en betere versie van zichzelf te worden!

Mariska Boetekees

De hele dag door snaaide ik, kon het maar moeilijk laten staan. Dacht steeds weer, laat maar, vandaag is ook alweer verloren. Morgen begin ik opnieuw. Vaak dacht ik ook: ik kan toch niet afvallen en altijd gezond en gedoseerd blijven eten. Met Sylvia leer je anders en toch lekker te eten. Ik ben er nog niet, maar merk al zo veel verschil. Qua gevoel, kilo’s en energie! Heb minder last van hormonen en nagenoeg geen opvliegers meer. Héél fijn!! Sylvia is top. Ze is vrij van oordeel en dat zegt ze niet alleen, dat voel je. Ik raad Sylvia ook bij iedereen aan die overgangsklachten heeft, laag in energie zit en wil afvallen. Met name als je weet dat je het niet alleen kan en af en toe een vriendschappelijke schop onder je kont nodig hebt.

Meriam Diepeveen

“Sylvia is zo’n coach die je met één blik laat voelen dat met haar lukt wat je zelf niet gelukt is. Ze heeft een duidelijke visie en kijkt naar wat werkt voor jou. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk”

Fia Schooljan

“Sinds dat ene weekend dat ik naar Sylvia’s lezing ben geweest is er veel veranderd. Voor mij is Sylvia de overtuiging geweest om verandering door te voeren in mijn leven. Ik straal weer, heb meer vertrouwen en rust.”

Martha Wijman

“Sylvia heeft een bijzondere gave, en dat is coachen! Het coaching traject met Sylvia is eigenlijk een soort van natuurlijk proces, er gebeurt niets wat je niet wil, er is altijd een advies, veel humor en soms een streng vingertje, en laat ik dat nu net nodig hebben.”

Sjoerd Kooistra

Even overleggen?
Wil je graag weten of Intermittent Fasting met mijn begeleiding ook iets voor jou zou kunnen zijn? Ik spreek het graag eens, vrijblijvend, met je door

Eindelijk een intermittent fasting boek met heerlijke toegankelijke, maar ook uitdagende recepten. Erg blij met de boodschappenlijstjes en de recepten. Sinds het volgen van het programma ben ik nu scherper, met name in de ochtend, voel ik me rustiger en conditioneel beter.

Alke Haverkamp

Door IF werd ik energieker, sliep ik beter en mijn eten werd een stuk smaakvoller. Ook heb ik geen middagdutjes meer nodig en drink ik nauwelijks nog koffie. Ik doe het nu niet meer zo strikt als in het begin. In het weekend ga ik wel eens uit eten, maar ik kies nu hele andere dingen van de kaart, simpelweg omdat
ik gezond eten nu veel lekkerder vind dan een vette hap. En in het weekend mag ik ook best een wijntje (teveel) drinken. Doordeweeks eet ik dan weer lekker gezond.

Michelle Kooi

Ik had heel veel overgewicht ondanks het vele sporten. Het was frustrerend dat sporten niet voldoende was om af te vallen. Niet ontbijten bevalt me nu erg goed. In de eerste 4 weken
ben ik bijna 7 kg afgevallen. Na enkele maanden pas ik het wat minder strikt toe en toch zat mijn gewicht eindelijk onder de 100 kg. Ook zijn mijn resultaten in de sportschool verbeterd. Op Murph loop ik er nu meerdere mensen uit. Dat was eerder ondenkbaar. De 90 kg komt nu zelfs in zicht en daar ben ik erg blij mee!

Remmelt Lubberts

Ik was vaak ziek en had regelmatig last van cravings. Het lukte me niet om alleen aan de slag te gaan. Sylvia is een coach die je niet betuttelt of op je kop geeft, maar je laat leren van je fouten zodat je het beter gaat doen. En dat met een aanstekelijke passie, positiviteit, enthousiasme en warmte. Binnen no time viel ik 8 kilo af en werd na 8 uur slaap uitgerust wakker. Ik kon het eerst niet geloven maar het was echt. Ik voel me veel fitter en gezonder. Doe je toekomstige zelf een groot cadeau met coaching van Sylvia.

Annemarie Orlemans

In 5 weken al 5 kilo! Daar had ik echt wel een steuntje in de rug voor nodig, want alleen lukte het me niet. De stok achter de deur via Sylvia werkte! Haar methode is heel erg goed vol te houden. Na de eerste week waren de resultaten al zichtbaar en nog belangrijker: ik voel me er heel erg goed bij. Ik kan Sylvia’s coaching aan iedereen aanraden.

Margreeth Rebers

Voorheen gingen er liters cola en tig repen doorheen.. waar uiteindelijk niemand gelukkig van werd.. mijn energie was laag,mijn gewicht hoog en ik was gewoon niet gelukkig hiermee. Nu ben ik op de goede manier bezig met voeding en in bijna drie maanden 12 kg kwijt! Zo fijn! Ik raad het daarom ook iedereen aan om het te proberen, want ik weet dat het een megapositief effect op je zal hebben.
Ik ben Sylvia heel dankbaar voor alle eye openers.

Milou Stassen

Wat vinden zij?

In deze video’s vertellen Ramon van Ingen en Diana van Dijk wat zij van Intermittent Fasting volgens mijn methode en wat ze van mijn boek vinden. Klik op de afbeeldingen en je kunt de video’s bekijken.

“Sylvia is zo’n coach die je met één blik laat voelen dat met haar lukt wat je zelf niet gelukt is. Ze heeft een duidelijke visie en kijkt naar wat werkt voor jou. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk”

Fia Schooljan

“Sinds dat ene weekend dat ik naar Sylvia’s lezing ben geweest is er veel veranderd. Voor mij is Sylvia de overtuiging geweest om verandering door te voeren in mijn leven. Ik straal weer, heb meer vertrouwen en rust.”

Martha Wijman

“Sylvia heeft een bijzondere gave, en dat is coachen! Het coaching traject met Sylvia is eigenlijk een soort van natuurlijk proces, er gebeurt niets wat je niet wil, er is altijd een advies, veel humor en soms een streng vingertje, en laat ik dat nu net nodig hebben.”

Sjoerd Kooistra

Mira

Ik ben 11 kg afgevallen in 3 maanden. Ik had problemen met mijn darmen en overgewicht. Mijn grootste inzicht was dat het ontbijt is niet de belangrijkste maaltijd van de dag is. Niet ontbijten past veel beter bij me. Ook sporten voordat ik heb gegeten, gaat prima. Door het koolhydraatarm heb ik nauwelijks trek. En als ik s ochtends opsta met een gevoel van trek, drink ik wat water en hoef ik dus niet te eten. Het gevoel blijft niet en ik kan gemakkelijk nog uren wachten. Vaak eet ik op het tijdstip dat ik heb bedacht van te voren, en niet omdat ik honger heb. Mijn maandelijkse klachten zijn heel erg verbeterd. Ik slaap tevens echt tien keer beter en ben rustiger in mijn hoofd. Ik raad Sylvia’s traject aan aan iedereen die een steuntje nodig heeft om doelen te bereiken.

Bernice

Mijn probleem: Een gat vullen met eten, quick fix, snelle comfort kiezen. Negatieve zelf gedachtes en niet echt naar mezelf kunnen kijken, niet weten wat ik wil, verloren voelen en dan toch maar gewoon doorgaan.

Mijn grootste inzichten waren het lange termijn doel voor ogen houden en dagelijks bezig zijn met mezelf. Dat ik er zelf bij ben om te veranderen hoe ik me voel. Bewust worden van mijn gedachtes en gedrag, niet alleen maar doordenderen. Patronen zitten erg vast en kosten tijd. Ik hoopte lang nog, dat ik voldoende tijd aan rouw en misbruik had besteed, ik vond dat ik er wel overheen moest zijn nu. Dit patroon sijpelt in mijn hele leven door: ik moet niet zeuren en gewoon doorgaan. Ik realiseerde me hoe destructief ik kan zijn voor mezelf, negatieve gedachtes en wat voor invloed dit heeft. Ik ben super gemotiveerd om goed voor mezelf te zorgen en deze leefstijl vol te houden.

Sylvia is een fijne en enthousiaste coach en ik raad haar coaching aan voor iedereen die is vastgelopen op welk gebied dan ook en klaar zijn om echt naar zichzelf te kijken. En ‘vrij’ wil zijn.

Mira

Ik ben 11 kg afgevallen in 3 maanden. Ik had problemen met mijn darmen en overgewicht. Mijn grootste inzicht was dat het ontbijt is niet de belangrijkste maaltijd van de dag is. Niet ontbijten past veel beter bij me. Ook sporten voordat ik heb gegeten, gaat prima. Door het koolhydraatarm heb ik nauwelijks trek. En als ik s ochtends opsta met een gevoel van trek, drink ik wat water en hoef ik dus niet te eten. Het gevoel blijft niet en ik kan gemakkelijk nog uren wachten. Vaak eet ik op het tijdstip dat ik heb bedacht van te voren, en niet omdat ik honger heb. Mijn maandelijkse klachten zijn heel erg verbeterd. Ik slaap tevens echt tien keer beter en ben rustiger in mijn hoofd. Ik raad Sylvia’s traject aan aan iedereen die een steuntje nodig heeft om doelen te bereiken.

Mira

Ik ben 11 kg afgevallen in 3 maanden. Ik had problemen met mijn darmen en overgewicht. Mijn grootste inzicht was dat het ontbijt is niet de belangrijkste maaltijd van de dag is. Niet ontbijten past veel beter bij me. Ook sporten voordat ik heb gegeten, gaat prima. Door het koolhydraatarm heb ik nauwelijks trek. En als ik s ochtends opsta met een gevoel van trek, drink ik wat water en hoef ik dus niet te eten. Het gevoel blijft niet en ik kan gemakkelijk nog uren wachten. Vaak eet ik op het tijdstip dat ik heb bedacht van te voren, en niet omdat ik honger heb. Mijn maandelijkse klachten zijn heel erg verbeterd. Ik slaap tevens echt tien keer beter en ben rustiger in mijn hoofd. Ik raad Sylvia’s traject aan aan iedereen die een steuntje nodig heeft om doelen te bereiken.

Maria

Ik was te zwaar en had niet de kracht om blijvend mijn eetpatroon aan te passen. Dat 2 gezonde voedzame maaltijden per dag zo een lekker vervuld gevoel kunnen geven was mijn grootste inzicht en wat een mooi traject heeft Sylvia opgebouwd! Ik raad Sylvia’s trajecten aan aan mensen die al een tijdje willen afvallen en bereid zijn om verder te kijken dan alleen het eetprobleem.

Jose

Mijn probleem was dat ik de hele dag aan het snaaien was…. het bijv niet 1 dropje maar de hele pot!! En fris drinken, ongezond eten. Ik was erg moe en had nergens zin in!

Ik heb geleerd dat het belangrijk is wat je in je mond stopt! En dat je moet voeden en niet vullen. De tijd nemen om te eten, rustig eten en niet Gehaast. Ik snoep nauwelijks meer ( en als ik iets neem dan is het 1 snoepje en geen zak meer! Geen behoefte meer aan chips maar in plaats daarvan aardbeien! Geen aardappels meer maar af en toe een zoete aardappel. Er is zoveel veranderd in mijn wegwijze en levensstijl. Sylvia’s traject is een aanrader voor types die heel ongezond en veel eten (proppen). Bij mij is de knop wel om. Ik merk ook dat ik heel makkelijk, als ik toch dat snoepje of glaasje wijn heb genomen, het de volgende dag weer goed kan oppakken.