fbpx

Bestelling
Nadat je de aflever- en betaalgegevens hebt ingevuld, krijg je een overzicht van de gegevens die je hebt ingevoerd. Controleer deze informatie alsjeblieft goed. Je kunt fouten herstellen door terug te gaan in het bestelproces. Je plaatst een bestelling door op de pagina ‘Bevestigen’ op “BETALEN” te klikken. De overeenkomst tussen jou en Sylvia Holtslag, de 100% coach komt tot stand op het moment dat je op de bevestingspagina komt.

Levering
Je (brievenbus)pakket wordt in principe binnen 1-2 werkdagen na het plaatsen van de bestelling bezorgd op alle adressen in Nederland. We verzenden onze pakketten met PostNL en er kan bij ontvangst om een handtekening worden gevraagd. Indien je niet thuis bent om het pakket in ontvangst te nemen, zal de bezorger een briefje achterlaten met informatie over hoe en waar je het pakket kunt afhalen. Het kan ook zijn dat hij/zij nog twee keer zal proberen om je pakket af te leveren. Let op dat we een afleveradres niet meer kunnen veranderen zodra de bestelling is verzonden. Bovendien versturen we je pakket niet opnieuw zodra het retour is in ons magazijn.

Retourneren
Je hebt het recht om de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden binnen 14 dagen nadat je alle producten uit je bestelling hebt ontvangen. Dit betreft de zogenoemde bedenktermijn. Je kunt gebruik maken van jouw recht om de overeenkomst te ontbinden door ons te laten weten dat je de overeenkomst wenst te ontbinden (zoals per e-mail of per post).
Wanneer je ervoor kiest om de overeenkomst ten aanzien van een product te ontbinden, dan heb je de plicht om dit product zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen nadat je alle producten uit je bestelling hebt ontvangen, te retourneren naar het adres van Sylvia Holtslag, de 100% coach. (zie hiervoor de algemene verkoopvoorwaarden). De directe kosten van retourverzending van het product aan Sylvia Holtslag, de 100% coach komen voor jouw eigen rekening.
Ingeval van ontbinding zoals bedoeld in artikel 7.1 restitueert Sylvia Holtslag, de 100% coach het voor het betreffende product betaalde bedrag (inclusief eventueel betaalde verzendkosten) onverwijld en in ieder geval niet later dan veertien dagen na ontvangst van het bericht dat je de overeenkomst wilt ontbinden, maar niet eerder dan nadat Sylvia Holtslag, de 100% coach het betreffende product retour heeft ontvangen of je kunt aantonen dat het product daadwerkelijk retour is gezonden. Wanneer je bij het plaatsen van je bestelling voor een andere verzendmethode dan de goedkoopste door Sylvia Holtslag, de 100% coach gehanteerde standaardlevering hebt gekozen, dan zal Sylvia Holtslag, de 100% coach de eventuele meerkosten daarvan bij ontbinding niet aan je terugbetalen.
Het recht van ontbinding zoals opgenomen in artikel 7.1 van de algemene verkoopvoorwaarden is bedoeld om vast te stellen of het product past en of je het product daadwerkelijk wilt hebben. Het is je toegestaan om een product te gebruiken voor zover noodzakelijk om te verifiëren of je het product wilt hebben, net zoals je in een winkelruimte zou doen. Verdergaand gebruik van een product is van invloed op jouw ontbindingsrecht als nader bepaald in artikel 7.5.

Chat openen
Kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?