fbpx

Hoe zou het zijn als je binnen 60 dagen al lichter en energieker zou zijn?

Dat kan met mijn succesprogramma Live Your Healthy Life en What IF?

Je bent klaar voor serieuze en blijvende verandering,

een gezond gewicht, een sterke mindset en een bak energie. Kom maar op!

Je wilt aan de slag met je energie en leefstijl en mindset en je WEET grotendeels heus wel wat je moet doen. Minder suikers, meer bewegen en positief denken.

Maar het gaat niet om het weten bij jou, maar vooral om het te doen en te blijven doen.

No more excuses, geen smoesjes, geen geklets meer, geen woorden maar daden en keigoed voor jezelf zorgen, want je hebt je energie wel nodig voor je leven en werk!

De basis van positieve energie en een sterke mindset is goed zorgen voor je lichaam!

Als jou dit aanspreekt, wil ik je graag helpen met mijn 60 dagen traject Live Your Healthy Life!

Dit gaat er gebeuren als ik je ga helpen…

– Je komt van je eetbuien af

-Ervaart veel minder hormonale klachten

-Je gaat afvallen

-Krijgt veel meer energie

-Voelt je scherper en alert

-Bent veel fitter

-Hebt een positieve mindset

-En je hebt de basis gelegd voor een goede gezondheid.

Bovendien weet je precies wat je moet doen om deze resultaten te behouden zodat je eindelijk weer voluit kunt gaan leven!

Dit traject werkt echt!

Het enige wat je nodig hebt is een open mind en dat je bereid bent bloody eerlijk naar jezelf te kijken en aan jezelf te werken.

Het maakt niet uit wat je al bij wie hebt gedaan. Hoeveel je al hebt geprobeerd en wat is mislukt. Met dit traject wordt het anders! Waarom? Omdat het gaat over het HELE plaatje: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Afvallen is een bijproduct van je inzet in dit traject (wel een heel gewenst bijproduct 😉) maar het gaat vooral over jouw energie.

Als je klaar bent voor dagelijks ECHT geïnspireerde actie met je leefstijl en mindset en je 60 dagen door mij wilt worden meegenomen, is dit hét traject voor jou!

Vraag je eens af. Wie zou jij zijn zonder:

Je…

-Gebrek aan energie

-Overtollige kilo’s

-Uitstelgedrag

-Teleurstellingen 

-Oordelen

-Moedeloosheid

-Zelfsabotage

Ik kan het je vertellen: je gaat onbelemmerd met een bak energie door het leven, vol zelfvertrouwen, omdat je zegt wat je doet en doet wat je zegt. Je hebt de discipline opgebouwd om dit te doen en te blijven doen!

Waarom zou dit wél werken?

Waarom dit traject jouw leven en lijf wel echt zal veranderen? Vanwege de krachtige combinatie! Het gebruik van de Tools® in samenwerking met IF verandert je complete staat van zijn en doen. Keer op keer.

Na 8 jaar beoefenen kan ik met een simpele vingerknip mijn mentale en emotionele toestand veranderen en op standje AAN houden.

Dit is de reden waarom ik zo’n enorme fan ben; Intermitent Fasting in combinatie met de Tools® is ongelooflijk krachtig, praktisch en eenvoudig toe te passen.

Bereid je voor op een 60-daags avontuur in ‘Live Your Healthy Life’, waarbij je met behulp van Intermittent Fasting & de Tools® het leven en de energie creëert dat je diep van binnen verlangt.

“Sylvia is zo’n coach die je met één blik laat voelen dat met haar lukt wat je zelf niet gelukt is. Ze heeft een duidelijke visie en kijkt naar wat werkt voor jou. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk”

Fia Schooljan

“Sinds dat ene weekend dat ik naar Sylvia’s lezing ben geweest is er veel veranderd. Voor mij is Sylvia de overtuiging geweest om verandering door te voeren in mijn leven. Ik straal weer, heb meer vertrouwen en rust.”

Martha Wijman

“Sylvia heeft een bijzondere gave, en dat is coachen! Het coaching traject met Sylvia is eigenlijk een soort van natuurlijk proces, er gebeurt niets wat je niet wil, er is altijd een advies, veel humor en soms een streng vingertje, en laat ik dat nu net nodig hebben.”

Sjoerd Kooistra

De inhoud van dit traject

  • Een introductievideo over intermittent fasting aan de hand van mijn boek What IF? (je bestelt het met MEGA korting bij dit traject).
  • IEDERE dag een superenthousiast en waardevol bericht van mij in je mailbox met een video/audio en/of motiverende tekst, alles om jou te helpen zodat jij na 60 dagen (maar resultaten komen altijd al sneller) met een bak energie, fitter en slanker door het leven zult gaan.
  • Je wordt 60 dagen gemotiveerd om te blijven knallen met je leefstijl, waardoor je niet alleen doet wat goed voor je is, maar het ook blijft doen.
  • Inclusief leefstijlplanner waarin je je voortgang bijhoudt.
  • Inclusief superwaardevolle masterclass over supplementen
Boek een gratis intro-sessiePlan hier
Maak kennis met mij
Besluit of je klaar bent voor serieuze verandering

Over mij

Ik kende mijn ouders niet anders dan ‘aan de lijn’. Altijd bezig met het uitzoeken van een nieuw dieet of het starten van een nieuw dieet. Keer op keer op keer. Zonder blijvend resultaat. En ik heb overduidelijk hun Bourgondische DNA. Op sommige gebieden vind ik dat geweldig, dit specifieke stuk had ik liever gemist, want als tiener was ik al bezig met mijn figuur. En op mijn 35e had ik bijna alle denkbare dieten wel een keer gedaan, gebruikt, geprobeerd of getest. Ook bij mij zonder blijvend resultaat. Zo moeder, zo dochter.

Ik bleef weer op zoek naar het nieuwe wondermiddel omdat er, zoals altijd ‘wel weer wat af mocht’.

Tot ik over Intermittent Fasting hoorde tijdens mijn studie voeding. Uiteraard moest dit ook getest worden.

Binnen enkele weken was ik verkocht, ik was niet alleen kilo’s kwijt, ik kreeg er een bak energie en mentale focus voor terug. Dat laatste had ik nog niet eerder ervaren. Ik werd gezonder, een leuker mens en een energiekere mama.

Ik wilde nooit meer anders. En het toffe is dat ik mijn Bourgondische roots niet volledig los hoefde te laten, hoogstens te matigen. So far so good.

Tot mijn moeder vijf jaar geleden overleed aan de gevolgen van een ongezonde leefstijl net als mijn vader twintig jaar eerder.

De impact van haar overlijden was groot; ik besloot mijn kennis en ervaring over gezonde voeding met de wereld te delen, nam ontslag, zette een coachingpraktijk op en schreef het boek What IF? dat geheel gaat over een intermittent lifestyle.

Nu is intermittent fasting een serieuze Tool voor mij geworden in het leiden van een energie leven. Een ideale manier dat zo in mijn systeem zit, dat ik nooit meer anders wil. Ik geloof erin dat je geen vol en spiritueel leven kunt leiden zonder in de eerste plaats goed voor je lijf te zorgen.

Chat openen
Kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?