Dank je wel voor je aanvraag van het ebook!

Als het goed is, ontvang je zo een mail van me.
Check even, als je niks van me hoort, of mijn mail niet per ongeluk in je spam is gekomen.

Ik heb ook een heel mooi fysiek boek over intermittent fasting, waarin alles staat wat je nodig hebt om snel en verantwoord met IF te beginnen.

Intermittent Fasting boek
Afvallen met een echt verantwoord plan

In mijn boek vind je een zeer compleet 4-weken-programma met:

  • Weekmenu’s met mealprepopties (voorbereidingsopties)
  • Smakelijke en gezonde recepten
  • Boodschappenlijsten (producten zijn overal verkrijgbaar)
  • Tips en Tools®
  • Informatie over de werking van Intermittent Fasting

Eindelijk een intermittent fasting boek met heerlijke toegankelijke, maar ook uitdagende recepten. Erg blij met de boodschappenlijstjes en de recepten. Sinds het volgen van het programma ben ik nu scherper, met name in de ochtend, voel ik me rustiger en conditioneel beter.

Alke Haverkamp

Door IF werd ik energieker, sliep ik beter en mijn eten werd een stuk smaakvoller. Ook heb ik geen middagdutjes meer nodig en drink ik nauwelijks nog koffie. Ik doe het nu niet meer zo strikt als in het begin. In het weekend ga ik wel eens uit eten, maar ik kies nu hele andere dingen van de kaart, simpelweg omdat
ik gezond eten nu veel lekkerder vind dan een vette hap. En in het weekend mag ik ook best een wijntje (teveel) drinken. Doordeweeks eet ik dan weer lekker gezond.

Michelle Kooi

Ik had heel veel overgewicht ondanks het vele sporten. Het was frustrerend dat sporten niet voldoende was om af te vallen. Niet ontbijten bevalt me nu erg goed. In de eerste 4 weken
ben ik bijna 7 kg afgevallen. Na enkele maanden pas ik het wat minder strikt toe en toch zat mijn gewicht eindelijk onder de 100 kg. Ook zijn mijn resultaten in de sportschool verbeterd. Op Murph loop ik er nu meerdere mensen uit. Dat was eerder ondenkbaar. De 90 kg komt nu zelfs in zicht en daar ben ik erg blij mee!

Remmelt Lubberts

Intermittent Fasting voor Beginners

Gratis online training 19 juli 20.00 uur!

Intermittent Fasting. Ook jij kent vast wel iemand in je omgeving die er al aan “doet”. En misschien twijfel je of het ook iets voor jou zou kunnen zijn, maar heb je nog allerlei vragen zoals:

– Het ontbijt dat is toch de belangrijkste maaltijd van de dag?
– Je moet toch de kachel brandende houden en dus de hele dag door kleine beetjes eten?
– Waarom zou deze methode gezond zijn?

Op deze vragen en nog veel meer, geef ik je antwoord in mijn gratis online training Intermittent Fasting voor beginners!

Na deze online training ben jij in staat om van Intermittent Fasting je gezonde leefstijl en laatste afslankpoging ooit te maken.

In deze online training leer ik je de allerbeste basis van hoe je de succesmindset ontwikkelt zodat jij niet alleen gemakkelijk kunt starten met je gezonde leefstijl, maar hem ook voor altijd vasthoudt en tegelijkertijd nog steeds een leuk leven leidt.

Over mij

Ik ken mijn ouders niet anders dan ‘aan de lijn’. Altijd bezig met het uitzoeken van een nieuw dieet of het starten van een nieuw dieet. Keer op keer op keer. Zonder blijvend resultaat. En ik heb overduidelijk hun Bourgondische DNA. Op sommige gebieden vind ik dat geweldig, dit specifieke stuk had ik liever gemist, want als tiener was ik al bezig met mijn figuur. En op mijn 35e had ik bijna alle denkbare diëten wel een keer gedaan, gebruikt, geprobeerd of getest. Ook bij mij zonder blijvend resultaat. Zo moeder, zo dochter.

Ik bleef weer op zoek naar het nieuwe wondermiddel omdat er, zoals altijd ‘wel weer wat af mocht’.

Tot ik over Intermittent Fasting hoorde tijdens mijn studie voeding. Uiteraard moest dit ook getest worden.

Binnen enkele weken was ik verkocht, ik was niet alleen kilo’s kwijt, ik kreeg er een bak energie en mentale focus voor terug. Dat laatste had ik nog niet eerder ervaren. Ik werd gezonder, een leuker mens en een energiekere mama.

Ik wilde nooit meer anders. En het toffe is dat ik mijn Bourgondische roots niet volledig los hoefde te laten, hoogstens te matigen. So far so good.

Tot mijn moeder twee jaar geleden overleed aan de gevolgen van een ongezonde leefstijl net als mijn vader twintig jaar eerder.

De impact van haar overlijden was groot; ik besloot mijn kennis en ervaring over gezonde voeding met de wereld te delen, nam ontslag, zette een coachingpraktijk op en schreef het boek What IF? dat geheel gaat over een intermittent lifestyle.