Er wacht een fantastisch leven op jou

Van denken wat je moet naar voelen wat je écht wilt.

Eigenlijk zou ik gelukkig moeten zijn, maar is dit het nou?

Een kabbelend leven en je hebt al wel een idee van hoe de rest van je tijd eruit zal zien…

On paper you’ve got it all! Je hebt een leven dat door je omgeving en de maatschappij als succesvol zou worden benoemd. Werk, een huis, een partner, misschien zelfs een kind of kinderen, een auto, mooie spullen…. Je kunt op vakantie, doet regelmatig leuke dingen…. Maar toch knaagt er iets. Je voelt je onvervuld en hebt regelmatig het gevoel van ‘Is dit het nou? Is dit nu het grote genieten? Is dit nu mijn leven?’ Je voelt je vaak meegezogen in de waan van de dag en leeft van ding naar ding. Op sommige momenten merk je dat als er even niks is om naar uit te kijken zoals een vakantie, een feest of een ander event, je in een zwart gat belandt. Uitzichtloos met nothing special in het verschiet.

Herken je dit?

  • Je hebt het in materieel opzicht goed, maar je voelt geen echte betekenis. Je voelt diep van binnen een oncomfortabele leegte.
  • Je voelt je regelmatig onrustig en verward, een naar gevoel dat zich niet langer laat vullen.
  • Regelmatig bekruipt je het gevoel er meer voor je is dat dan dat je nu ervaart. Maar je weet niet wat je wilt, behalve gewoon gelukkig zijn.
  • Ook realiseer je je dat het leven eindig is, er zijn je al wat mensen ontvallen en dat je wel iets moet gaan veranderen voor het te laat is.

Hoe moet het nu verder?

Als je zo doorgaat met je leven, weet je al hoe de rest van je tijd op deze aardbol eruit gaat zien. Een voorspelbaar leven met af en toe een uitschieter om de dagelijkse sleur niet te hoeven voelen. Een leven waarin je doet wat je werk en je omgeving van je vraagt, maar waarin je merkt dat je aan het einde van de dag je verder laat leegzuigen door wat je op televisie en social media ziet. Je kunt je vaak grote zorgen maken over kleine dingen, over de toekomst en over het verleden. Deze kunnen je nachtenlang bezig houden.

Als gevolg hiervan, probeer je nare gevoelens steeds maar weer dicht te stoppen met dingen van buitenaf: je kijkt naar een nieuwe vakantiebestemming, verandert nog maar eens van kleur haar, koopt nieuwe spullen, kleren of schoenen en zo gaan je dagen voorbij zonder dat er wezenlijk iets verandert IN jou. En ja, je probeert weleens wat: een meditatiecursus of een nieuwe sport of hobby, maar het gevoel dat het je geeft is tijdelijk en vaak geef je het ook alweer op door een gebrek aan tijd, motivatie of doorzettingsvermogen.

Wat je voelt is de waarheid. Er is meer voor jou!

Sterker nog, jouw fantastische leven wacht op jou! De grote vraag is natuurlijk: HOE DAN? Download hier gratis het eerste hoofdstuk uit mijn boek What’s Next? dat je gaat helpen van jouw fantastische leven de werkelijkheid te maken.

Ik leer jou hoe je een fantastisch leven gaat leiden.

Als je doet wat ik je leer, word jij een liefdevol mens (in de eerste plaats voor jezelf!) met een ijzersterke mindset die weet wat ze wil en dat ook doet!

Kwam je op deze website terecht voor Intermittent Fasting?

Klik dan even hier om naar intermittentfastingcoach.nl te gaan

Maar als je graag je gezonde leefstijl een onderdeel wilt zijn naar het leiden van een fantastisch leven, zit je ook hier helemaal goed.

Check dan in ieder geval eens het eerste hoofdstuk van het boek What’s Next? helemaal gratis.

Gratis tips en inzichten

Wil jij een fantastisch leven leven? Vind hier jouw inspiratie!