Gratis weekmenu

Supertof dat jij serieus aan de slag wilt gaan met je gezonde leefstijl en mindset met intermittent fasting. Meld je hieronder aan, en dan krijg je het weekmenu direct daarna.

Liefs,
Sylvia

Over mij

Voordat ik coach en schrijfster was leidde ik een totaal ander leven. Een leven waarin ik op papier alles had, dat als de maatschappij als succesvol bestempeld zou worden. Een man, een huis, een goedlopend bedrijf, een auto, mooie spullen, kasten vol kleren en schoenen en ga zo maar door. Ik deed leuke dingen, kon op vakantie en ging dagjes uit. Als ik me niet goed voelde, kocht ik wat moois voor mezelf om het ongemak niet te voelen. Of ik trok een fles wijn los of bedacht weer een nieuw ding, om te kunnen organiseren zoals bijvoorbeeld een feestje of het plannen van een citytrip.

Aan de buitenkant leek het top, van binnen was ik niet gelukkig. Ik sloeg me mijn werkdagen door in werk wat ik niet echt leuk vond, was altijd bezig met wat anderen wilden of verwachtten en voelde een leegte die zich niet langer meer liet vullen met iets van buitenaf.

Zonder dat ik het toen besefte had ik inmiddels een shopverslaving, bovendien snoepte ik dagelijks, dronk ik veel en regelmatig alcohol en surfde veel op het internet. Op een bepaald moment was ik de weg helemaal kwijt en ik werd ook nog eens verliefd op een ander. Het kon zo niet langer, de maat was vol en ik ben vertrokken uit rijke maar lege leven.

Ik ging eerst in een ander land wonen en maakte vervolgens een wereldreis. In Azië zag ik mensen die nauwelijks wat te makken hadden, met zijn achten in een hutje woonden en volmaakt gelukkig waren. Dat voel je omdat deze mensen een bepaalde energie uitstralen. Bovendien ontdekte ik dat ik me ook prima kon redden met slechts 3 jurkjes in mijn backpack. Het was heerlijk overzichtelijk. Een prachtige tijd.

Weer terug in Nederland, werd het echter hetzelfde liedje met een andere partner. Ik zat zo weer in de materialistische ratrace. Mijn shopverslaving was terug van weggeweest, net als mijn snoepverslaving.

Wat het grote verschil was, was dat ik werk vond als docent Voeding en bij het opleidingsinstituut waar ik werkzaam was, zoveel opleidingen mocht volgen als ik maar wilde. Ik werkte nu ook aan mijn innerlijke verrijking en kwam uiteindelijk van al mijn verslavingen af. Ik weet dat ik altijd voorzichtig moet zijn, omdat ik enorm verslavingsgevoelig ben.

Er is sinds 2010 geen jaar voorbij gegaan dat ik geen opleiding volgde, behalve het jaar dat dat ik het grootste geschenk ooit mocht ontvangen: ons zoontje Jimmy. Ik leer ontzettend graag. Toen mijn moeder iets meer bijna 4 jaar geleden overleed, net als mijn vader aan de gevolgen van een ongezonde leefstijl, viel alles op zijn plek… ik wilde mensen helpen met mijn verhaal, mijn kennis en kunde. Ik scheef mijn eerste boek What IF? om mensen te helpen met hun leefstijl.

Inmiddels heb ik een succesvolle coachingpraktijk als de Intermittent Fasting Coach en van What IF? zijn duizenden exemplaren verkocht. Het is me een eer dat ik zoveel mensen mag helpen naar een gezond voedingspatroon.

Toch merkte ik dat veel mensen nog moeite hebben met het in stand houden van een gezond voedingspatroon, hoe goed Intermittent Fasting ook werkt. Ook zie ik mensen die niet écht gelukkig zijn in hun leven. Vaak doen wat hun omgeving van ze verwacht in plaats van wat ze zelf willen. Daarom schreef ik What’s Next? dat in september 2021 uit is gekomen.

Door dit te mogen doen, leef ik een ongekende energie, voel ik betekenis omdat ik anderen mag helpen en leef waar ik voor bestemd ben.

Ik ben hier om anderen te leren hun fantastische leven te gaan leiden op alle vlakken. Niet langer te wachten, maar in actie te komen. Zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Een gezonde leefstijl, een topmindset, volledig oké zijn met wie je bent en willen shinen vanuit wie ze ten diepste voelen dat ze zijn. Een 100% leven.

Gratis weekmenu

Maak van Intermittent Fasting je gezonde leefstijl en allerlaatste afslankpoging. 

Klik hier om het weekmenu direct te ontvangen.