Maak van jouw leven een meesterwerk

met het Supercharge Your Life-traject

Een fantastisch leven leiden

en iedere dag bruisen! Het gaat gebeuren als wij samen aan de slag gaan in Supercharge Your Life.

Herken jij je in het volgende:

Je hebt “alles” maar het vervult je niet

Je hebt zoveel om gelukkig mee te zijn en zoveel om dankbaar voor te zijn en toch zijn er een paar essentiële dingen die je mist. Je voelt namelijk een gebrek aan passie en diepgang. Op papier “heb je het allemaal”. Een gezond gezin, een goede opleiding, een prima baan, een fijn huis, mooie auto, leuke spullen, kasten vol kleren en schoenen… Ooit dacht je dat het allemaal anders zou zijn als je dit allemaal bereikt zou hebben. Dat je “klaar” zou zijn en “ze leefde nog lang en gelukkig”. Maar in plaats daarvan merk je dat het steeds meer oppervlakkig vindt, het allemaal mwoa is, ook al ben je hartstikke gek op je man en kind(eren). Je houdt van mooie dingen, maar merkt dat spullen en alleen maar “veel leuke dingen doen” je niet langer vervullen. Ook niet als je wéér een nieuw schilderproject zou beginnen, je woonkamer opnieuw zou herinrichten of een vakantie gaat plannen. Het is allemaal eventjes lol en het houdt je weer even van de straat, maar daarna ben je er weer aan gewend en moet er weer iets anders, iets nieuws, komen en anders merk je dat je je ronduit depressief kunt voelen.
Meer en meer kijk je nu naar het grotere geheel, dat wat je doet met je leven en de vraag of je van betekenis bent.

 

Je voelt je onrustig en verward over jezelf en je leven

Je hebt zo vaak aan verwachtingen van anderen geprobeerd te voldoen, dat je niet goed meer weet wie nu eigenlijk bent en wat jij wilt. Vroeger als kind of tiener werd er regelmatig tegen je gezegd: “Waarom ben je nou niet meer zoals…. Of jij bent altijd zo…. Of Doe eens normaal” Of het werd niet eens letterlijk met woorden gezegd, maar het was ook een gevoel van niet goed genoeg, meer en beter moeten zijn. Dit gevoel kreeg je met name vanuit je ouders/opvoeders. Door deze ervaringen twijfel je vaak aan jezelf. Maar je kunt je onderbuikgevoel niet meer ontkennen. Je hebt er regelmatig zelfs letterlijk buikpijn van. Het past je niet meer, je kunt het niet meer, je hebt er last van, dus je weet dat je er iets mee moet. In avonturenfilms of interessante series zie je mensen die hun hart volgen en avonturen beleven, dat wil jij ook, maar je weet niet wat dat voor jou zou inhouden. Wees gewoon je “authentieke zelf” lees je weleens ergens, maar je hebt geen idee wie dat zou moeten zijn.

 

Je hebt het dan ook het gevoel dat er meer voor je is dan dat je nu ervaart

Je komt er langzamerhand achter dat wie je bent, niet is wie je wilt zijn en voelt ook dat dat niet is wie je bestemd bent om te zijn. En als je af en toe eens probeert om je intuïtie, je gevoel te volgen, merk je dat het bijna kiezen is tussen wat jij wil en wat een ander wil. En vervolgens heb je dan weer een schuldgevoel, omdat je jezelf vaak ook niet begrijpt met wat je nu nog wilt, gezien het feit dat je niks te klagen zou moeten hebben. Volgens anderen heb je toch alles wat je hartje begeert. Je weet het. En je hebt het er zelf ook lastig mee! Maar het is nou eenmaal wat je voelt. Als gevolg ervan merk je dat je soms uit het niks flipt/overreageert op je gezin, je veel extremer reageert dan je zou willen. Nóg een reden om je niet goed genoeg te voelen, nu ook als ouder en partner.

Je schuldgevoelens slaan ook nog eens vaak bij je door en uiten zich vervolgens in vragen als: Wie ben ik dan ook helemaal om het dan anders te willen? Schiet ik ook niet te kort als ouder. Misschien moet ik ophouden met zeuren, meer mijn best doen voor iedereen en gewoon proberen te genieten. En daardoor blijft alles bij het oude, maar voel je toch een gat dat maar niet gevuld wil worden.

Je realiseert je dat het leven eindig is

Waar mogelijkheden ooit nog oneindig leken en waar je altijd dacht dat alles nog openlag, besef je nu dat de tijd echt gaat dringen nu je rond de veertig bent.

Het gevoel van “urgency”, wordt mede versterkt door het feit dat je inmiddels wat mensen in je omgeving hebt die plotseling ziek zijn geworden. Je weet ook dat je om die reden nog wel wat beter voor jezelf zou mogen zorgen als het gaat over je leefstijl, maar op de een of andere manier komt het er niet consequent van. Ook zijn er je inmiddels al wat mensen ontvallen. Het leven is te kort. Dit draagt ook bij aan je gevoel van het anders willen.

Je maakt je veel zorgen en voelt een gebrek aan (zelf)vertrouwen of het nog wel goed met je komt

Je hebt namelijk weleens geprobeerd om meer sjeu in je leven te krijgen, maar als het gaat over het uitvoeren is het vaak een korte termijnsverhaal. De lol is er snel af, het gewone leven kwam tussendoor, je hebt weinig tijd, bent vaak te moe, niet goed genoeg en ga zo maar door. Of het nu gaat om het consequent volhouden van je gezonde leefstijl of een project dat je heel graag zou willen volbrengen… het is meestal alles of niks. Als de eerste spanning van het iets nieuws eraf is, of je hebt zelfs alleen het plan nog maar gemaakt, komt de klad er alweer in, blijkt het toch niet helemaal te zijn, of als het resultaat er niet snel genoeg en moet er weer iets nieuws, iets anders, komen. Soms heb je ronduit een hekel aan jezelf of voel je jezelf depressief. Je kunt vaak in het verleden blijven hangen met je gedachten of je zorgen maken over je toekomst.

Een at best: middelmatig en voorspelbaar bestaan

Dat is wat er gebeurt als je niks verandert. Het gevolg is dat je het ongemakkelijke gevoel dat steeds weer de kop opsteekt tevergeefs blijft onderdrukken met dingen van buitenaf die je slechts tijdelijk vullen, maar waardoor je je uiteindelijk gaat realiseren dat het een bodemloze put is. Het resultaat is een leven waar je achteraf op terugkijkt met: “Had ik maar…”

Pak de regie weer terug over jouw leven

Ongeacht je situatie, je leeftijd of je omgeving… het is nooit te laat om te worden wie je zou kunnen zijn.

Je wilt…

diepgang, vervulling en passie in je leven

Voluit leven vanuit je volste energie en diepgang! Je wilt diep geluk ervaren, voorbij tevredenheid en akkoord gaan met middelmatigheid. Je wilt het leven voelen! Sprankelend leven zonder dat continue getwijfel. Het lijkt inmiddels bijna een utopie, maar je wilt ook écht kunnen genieten van wat je hebt en meer rust ervaren in plaats van steeds uit te kijken naar het volgende nieuwe ding.

Iedere dag opstaan met het gevoel van YES! Weer een mooie dag om naar uit te kijken waarin je voelt dat jij er echt toe doet.

weten wie je bent, waar je voor bestemd bent en daarbij ongeremd jezelf kunnen zijn 

Je wilt helderheid, richting en sparkle! Avonturen beleven, het leven ervaren zoals het bedoeld is. De inspiratie die je haalt uit heldenverhalen en -films …  Dat wil jij ook! Je wilt echt leven in plaats van er alleen maar naar te kijken of erover te lezen. Er borrelt iets bij je als het daarover gaat. Je wilt iemand zijn met een geïnspireerd en energiek leven.

  weten wat er nog meer voor je is

Dus niet voorbijgaan aan wat je allemaal gegeven is, maar ook kijken naar wat het leven nog meer voor je in petto heeft. Je niet meer schuldig over voelen over het feit dat je het anders wilt dan anderen en je hart durven volgen zonder dat “wie-denk-ik-wel-niet-dat-ik-ben-gevoel. Soms zou je weleens tijdelijk willen ontsnappen en een lange pelgrimstocht willen maken of iets dergelijks. Terug naar jezelf, zodat je hopelijk antwoorden gaat krijgen.

niet langer wachten maar nu beginnen met dat te doen waar je voldoening en betekenis in vindt.

Juist omdat je weet hoe kort het leven is en als je echt nog dingen wilt veranderen in je leven weet je dat je A) nu moet doen en B) dat je het wilt invullen met de dingen die voor jou echt belangrijk zijn. Keuzes maken waar je voluit bewust van kunt genieten en waarbij je ook goed voor jezelf zorgt.

leven met liefde en (zelf)vertrouwen ervaren.

Beginnen kun je supergoed, maar je wilt ook iets bereiken. Je zou zo graag weer eens de voldoening van een uitdagend doel of voltooid project willen ervaren. Vroeger had je daar veel minder moeite mee. Bijvoorbeeld toen je je diploma behaalde. Toen deed je het gewoon en ging het allemaal veel meer vanzelf te gaan. Het lijkt je heerlijk om het succes weer eens te voelen en te laten zien dat je het wél kunt, dat je iemand bent die dingen afmaakt. Je zou het zo fijn vinden als je je goed zou voelen over jezelf, voor jezelf zou kunnen staan en trots zijn op jezelf.

Je investering voor het traject is slechts 897,-

Je hebt een jaar toegang tot de community en AL het materiaal via de bijbehorende app.
en je kunt ineens of in 5 of 10 termijnen betalen als je dat liever wilt.

Supercharge Your Life

Het Supercharge Your Life online groepstraject is het traject waarin je gaat naar het creëeren van jouw droomleven. Een leven waarin je volledig jezelf bent en iedere dag doet wat goed is voor jou. Je gaat van jezelf en je leven houden als nooit tevoren, staat op in een energie die niet meer van jezelf lijkt te zijn. Je leert wat het betekent om je hart te volgen en gaat dat ook doen. Uit de onrust en elke ochtend zin hebben in weer een nieuwe dag, waarin je mag doen waar jij stikgelukkig van wordt.

Dit traject duurt 10 maanden (echte verandering komt natuurlijk niet binnen een vingerknip, dat snap jij ook). Je hebt iedere maand een les in je mailbox, een live online coachingsessie en een coachingcall van een special guest. Daarnaast komt er een (digitaal) werkboek waarin je je voortgang bijhoudt.

De resultaten: een ongekende energie, rust in je koppie, geluk in je lijf en een leven waar jij stikgelukkig van wordt. Let’s do this!