Supercharge Your Life met de Tools®

Wil je graag serieus aan de slag met de Tools®? Dan is Supercharge Your Life echt iets voor jou!

Diep van binnen voel je… er zit zoveel meer in jou! Maar je zit al jaren vast in the same old story:

 • Je bent nooit goed genoeg. Je doet zo je best, maar krijgt nooit de erkenning die je zo graag wilt. Niet vanuit jezelf en niet van anderen.
 • Daardoor zorg je regelmatig niet goed voor jezelf, want je krijgt vaak zoiets van: “wat maakt het ook uit” en daardoor trap je steeds weer in dezelfde valkuil als het gaat over je zelfzorg en vervolgens voel je falend en schuldig.
 • Je denkt ook vaak dat het ligt aan tijd, je situatie of anderen, maar diep van binnen weet je beter.
 • Keer op keer begin je aan iets nieuws. Of het nu gaat om een nieuw dieet, nieuwe partner, nieuwe cursus, vakantie of een paar nieuwe schoenen. Je moet altijd weer íets hebben of doen om je goed te voelen. Het is allemaal afleiding en you know it.
 • The feeling of something new, never lasts en je bent daar klaar mee. 

Je bent klaar voor diepgaande, blijvende verandering,

want je weet dat het aan jou ligt. Je bent bereid om serieus met jezelf aan de slag te gaan.

De Tools® zijn geschikt voor iedereen!

Het enige wat je nodig hebt is een open mind en dat je bereid bent bloody eerlijk naar jezelf te kijken en aan jezelf te werken.

Dit traject zal in veel opzichten anders zijn dan wat je ooit hebt gehoord of geleerd. De Tools® werken namelijk dankzij mysterieuze onzichtbare krachten. Dat klinkt misschien zweverig en als een ver-van-je-bed-show, maar je hoeft er niet eens in te geloven. Het gaat erom dat je het doet en oordeel vervolgens zelf.

“Ik doe het nu consequent al 7 jaar en ik kan je vertellen: this sh* works en het is life changing.”

Wat is het doel van werken met de Tools©?

Kort gezegd:

je patronen veranderen waardoor je je volledige potentieel gaat benutten en de beste versie van jezelf wordt.

Dit zijn woorden die je wellicht vaker hebt gelezen, inmiddels is het een holle term geworden. Maar dankzij de Tools® zijn het niet slechts woorden. Bovendien gaat het niet slechts om het krijgen van een sixpack of meer geld op de bank (aangezien dit slechts uiterlijke zaken zijn), maar om diep geluk van binnenuit te kunnen halen, keer op keer opnieuw.

Je verandert diepgewortelde patronen naar een nieuw systeem van denken, voelen en handelen.

Vraag je eens af. Wie zou jij zijn zonder:

Je…

-Uitstelgedrag

-Teleurstellingen over mensen, situaties en het leven an sich

-Negatief denken

-Boosheid en woede

-Verdriet

-Energieproblemen

-Moedeloosheid

-Faalangst

-Perfectionisme

-Gebrek aan (zelf)liefde

-Zelfsabotage

-Slachtoffergedrag

Ik kan het je vertellen: VRIJ. Je zou vrij zijn en joyful door het leven gaan!

Je wordt wie je graag wilt zijn. Het is een proces en je hebt het te oefenen, zodat het jouw nieuwe systeem wordt. Daarom duurt dit traject ook 10 maanden, maar het is een levenslang proces, waarin je steeds sterker wordt op alle vlakken. Fysiek, mentaal,  intellectueel, emotioneel en spiritueel.

Wat maakt dit traject met de Tools® anders dan andere trajecten en methodes?

Werken met de Tools® verandert je hele staat van zijn. Keer op keer weer. En als je het blijft oefenen, zoals ik nu al 7 jaar doe, kan je je mentale en gevoelstoestand met een vingerknip veranderen en op standje AAN houden. Daarom ben ik zo’n groot fan, ze zijn ontzettend praktisch en simpel toe te passen. In Supercharge Your Life ga je stap voor stap naar het creëeren van het leven dat je graag wilt, met behulp van de Tools®.

De inhoud van dit traject

 • 1-1 Intake coachingsessie, waarin we onderzoeken wat je graag wilt
 • Iedere maand een superwaardevolle enthousiaste videoles van Supercharge Your Life
 • Maandelijks een groepscoachingcall met de Tools®
 • In het traject behandelen we minimaal 12 Tools®, maar in de coachingcalls komen ze ook aan bod
 • 2 live dagen zodat je in live energie in zelfliefde en vertrouwen komt met anderen
 • Inzichtsopdrachten, meditaties, visualisaties en natuurlijk Tools®!
 • Afsluitende coachingsessie
 • Liefdevolle intieme community. Je wordt gezien en we doen het samen! 💖

Bij dit traject krijg je ook een leefstijlprogramma dat 6 maanden duurt! Iedere dag een enthousiast bericht van mij met een video/audio en/of motiverende tekst, zodat jij met een bak energie, fitter en slanker door het leven zult gaan, naast dat je aan het mentale en emotionele deel werkt met Supercharge Your Life.

Een overcompleet programma waarin alles zit wat jij nodig hebt om van jouw leven een fantastisch leven te maken.

In 6 maanden gaan we aan de slag met de volgende onderwerpen: 

 • Wie ben jij nou echt?
 • Wie wil je zijn? Wie ben je bestemd om te zijn?
 • Wat houdt je tegen? (Part X)
 • Van angst naar liefde
 • Deal met je shit
 • Wat je aandacht geeft groeit
 • Doelen stellen. Doen!
 • Van doelen naar systeem
 • Leven met liefde
 • Wees de verandering
Wat levert het je op?
Je komt uit je hoofd en leeft vanuit je hart? Je gaat iedere dag met een gevoel van betekenis.
Wat is je investering?
 1997.- (ook mogelijk te voldoen in 6 maandelijkse termijnen van 339,-)

Hoe de Tools® mij vonden

Het moment dat de Tools mij vonden, zal ik nooit vergeten. Het was in de tijd dat ik nog docent was. Ik bevond me op een punt in mijn leven, waarin ik mijn werkleven eigenlijk wel zat was. Ik haalde er geen plezier meer uit. Aan het einde van een reguliere werkdag, zat ik in de auto op weg naar huis. De radio stond aan en het 6-uur nieuws klonk door de speakers.

Niets bijzonders, want ik volgde het nieuws op de voet. Zowel binnenland als buitenland, radio of TV, nieuwssites en apps met pushberichten bij ‘breaking’ gebeurtenissen. Ik vond het extreem belangrijk om zo goed mogelijk geïnformeerd te zijn over het reilen en zeilen in de wereld. Dat gaf namelijk blijk van interesse en zo kon ik bovendien meepraten over de actualiteiten.

’s Avonds ging ik slapen, luisterend naar Twee Vandaag, en ’s ochtends stond ik weer op, scrollend door Nu.nl. In verkiezingstijd volgde ik daarnaast ook nog allerlei opinieprogramma’s en talkshows met politici. Ik realiseerde me het toen niet, maar het nieuws was mijn nieuwste, zogenaamd gezonde, verslaving.

Maar die dag was ik er ineens helemaal klaar mee. Ik had totaal geen zin meer om te luisteren naar die eentonige stemmen met hun negatieve informatie. Het kwartje viel. Ik realiseerde me dat ik mijn tijd nuttiger kon besteden, dan aan het volgen van ál het nieuws. Ik wilde iets luisteren dat me zou verrijken en vroeg me af of er zoiets bestond als luisterboek-apps. Toen ik voor een pauze langs de snelweg stopte bij een tankstation, voor een vette snack en een stiekeme sigaret aan een picknicktafel naast de parkeerplaats (ik was niet alleen nieuwsverslaafd, maar ook verslaafd aan sigaretten, alcohol en shoppen) kwam ik erachter dat er zo’n app bestond. Ik scrolde ik al tussen de vele boeken over persoonlijke ontwikkeling met een peuk op mijn lip. Ik koos er een paar uit en stapte de auto weer in.

In het allereerste boek dat ik luisterde, werd er een tool uit het boek ‘de Tools’ besproken. Het klonk zo interessant dat ik hier direct meer van wilde weten en ik stapte meteen over naar het luisterboek De Tools. Bij de eerste zinnen al, regende het kwartjes. Ik was hooked! Dit luisterboek heb ik, bij wijze van spreken, grijsgedraaid en het leesboek dat ik vervolgens kocht is mijn meest gelezen boek. Dit was precies wat ik nodig had. Ik ging de Tools oefenen, oefenen en nog meer oefenen. Ik was Tools, vrat Tools, ik ademde Tools.

Sindsdien is er geen dag meer voorbijgegaan dat ik geen Tool gebruik. Ze zijn wat mij betreft, en ook voor vele anderen die ermee werken, werkelijk BRIL-JANT. Je weet pas wat de Tools voor jou doen, als je ze doet. Voor mij bleek dat zeven maanden na die ene dag dat ik dat eerste luisterboek downloadde: ik was 8,5 kg slanker, want ik at gezonder en ik was voorgoed gestopt met roken. Ondertussen was ook intermittent fasting op mijn pad gekomen. Ik bevond ik me op dat moment, in mijn uppie, in het vliegtuig naar San Francisco, om deel te nemen aan een live training van psychotherapeut Phil Stutz (de bedenker van de Tools®).

Door deze training heb ik nóg meer geleerd, en natuurlijk over mezelf. Ook heb ik er een aantal geweldige mensen ontmoet, waar ik nog steeds contact mee heb. Dit waren mensen die in hetzelfde schuitje zaten als ik, en er ook voor kozen om niet langer akkoord te gaan met een middelmatig en oppervlakkig leven met kortstondige bevrediging. Ook zij namen de regie over hun eigen leven en kozen ervoor om actie te ondernemen, juist op de punten waar ze het meest last van hadden.

De Tools hebben mijn leven verrijkt op een niveau dat ik nooit eerder voor mogelijk had gehouden. Zes jaar voor de Tools mij vonden werd ik al (of eindelijk) wakker, wist ik wat ik níet wilde en zette een punt achter mijn huwelijk. Maar dankzij de Tools gebeurde er iets heel anders: ik was nu echt klaarwakker geworden en wist nu wat ik wél wilde! Al zingend liep ik daar, alleen, over de prachtige Golden Gate Bridge, naar de kant die ik op wilde met mijn leven: mensen helpen om van hun leven een meesterwerk te maken, op álle facetten. 

Sinds die workshop ben ik doorgegaan met alles te volgen wat ik over De Tools® kon vinden en ben ik bij meerdere trainingen van Phil en Barry geweest in Amerika. Het is een grote eer als enige coach van Europa (!) vermeld te staan op hun website die mensen met De Tools® kan helpen en ik doe iedere dag mijn best om die titel waardig te blijven.

Boek een gratis intro-sessie
Maak kennis met mij
Besluit of je klaar bent voor serieuze verandering

“Sylvia is zo’n coach die je met één blik laat voelen dat met haar lukt wat je zelf niet gelukt is. Ze heeft een duidelijke visie en kijkt naar wat werkt voor jou. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk”

Fia Schooljan

“Sinds dat ene weekend dat ik naar Sylvia’s lezing ben geweest is er veel veranderd. Voor mij is Sylvia de overtuiging geweest om verandering door te voeren in mijn leven. Ik straal weer, heb meer vertrouwen en rust.”

Martha Wijman

“Sylvia heeft een bijzondere gave, en dat is coachen! Het coaching traject met Sylvia is eigenlijk een soort van natuurlijk proces, er gebeurt niets wat je niet wil, er is altijd een advies, veel humor en soms een streng vingertje, en laat ik dat nu net nodig hebben.”

Sjoerd Kooistra