Supercharge Your Life

je bent geen coach, maar wilt wel graag aan de slag met de Tools®? Dan is Supercharge Your Life echt iets voor jou!

Diep van binnen voel je… er zit zoveel meer in jou! Maar je zit al jaren vast in the same old story:

 • Je bent nooit goed genoeg. Je doet zo je best, maar krijgt nooit de erkenning die je zo graag wilt. Niet vanuit jezelf en niet van anderen.
 • Daardoor zorg je regelmatig niet goed voor jezelf, want who cares en trap je steeds weer in dezelfde valkuil als het gaat over je zelfzorg.
 • Je denkt ook vaak dat het ligt aan tijd, je situatie of anderen, maar diep van binnen weet je beter.
 • Keer op keer begin je aan iets nieuws. Of het nu gaat om een nieuw dieet, nieuwe partner, nieuwe cursus of nieuwe schoenen. Je moet altijd weer íets hebben om je goed te voelen.
 • The feeling of something new, never lasts en je bent er klaar mee.

Wil jij: 

Meer vibe, passie, verbinding (met jezelf en anderen) en overall meer betekenis in je leven? Dan is het Supercharge Your Life iets voor jou!

De Tools® zijn geschikt voor iedereen!

Het enige wat je nodig hebt is een open mind. Het zal anders zijn dan wat je ooit hebt gehoord of geleerd. Ze werken met behulp van onzichtbare krachten. En het mooie is, je hoeft er niet in te geloven, je hoeft het alleen maar te doen en te ervaren. 

“Your mind is like a muscle. The more you train it, the stronger it gets.”

 

 

Wat is het doel van de Tools©?

 

Kort gezegd:

je patronen veranderen waardoor je je volledige potentieel gaat benutten en de beste versie van jezelf wordt.

Dit zijn woorden die je wellicht vaker hebt gelezen, inmiddels is het een holle term geworden. Maar dankzij de Tools® zijn het niet slechts woorden. Bovendien gaat het niet slechts om het krijgen van een sixpack of meer geld op de bank (aangezien dit slechts uiterlijke zaken zijn), maar om diep geluk van binnenuit te kunnen halen, keer op keer opnieuw.

Je verandert diepgewortelde patronen naar een nieuw systeem van denken, voelen en handelen.

Vraag je eens af. Wie zou jij zijn zonder:

-Uitstelgedrag

-Teleurstellingen over mensen en situaties

-Negatief denken

-Boosheid en woede

-Verdriet

-Energieproblemen

-Moedeloosheid

-Faalangst

-Perfectionisme

-Gebrek aan (zelf)liefde

-Zelfsabotage

-Slachtoffergedrag

Ik kan het je vertellen: VRIJ. Je zou vrij zijn en met joy door het leven gaan!

Er zal ruimte zijn zodat je kunt zijn wie je graag wilt zijn. Het is een proces en je hebt het te oefenen, zodat het jouw nieuwe systeem wordt. Daarom duurt dit traject ook 10 maanden, maar het is een levenslang proces, waarin je steeds sterker wordt op alle vlakken. Fysiek, mentaal,  intellectueel, emotioneel en spiritueel.

 

Wat maakt dit traject met de Tools® anders dan andere trajecten en methodes?

Werken met de Tools® verandert je hele staat van zijn. Keer op keer weer. En als je het blijft oefenen, zoals ik nu al 7 jaar doe, kan je je mentale en gevoelstoestand met een vingerknip veranderen en op standje AAN houden. Daarom ben ik zo’n groot fan, ze zijn ontzettend praktisch en simpel toe te passen. In Supercharge Your Life ga je stap voor stap naar het creëeren van het leven dat je graag wilt, met behulp van de Tools®.

 

 

De inhoud van dit traject

 • 1-1 Intake coachingsessie, waarin we onderzoeken wat je graag wilt
 • Iedere maand een superwaardevolle enthousiaste videoles
 • Maandelijks een groepscoachingcall met de Tools®
 • In het traject behandelen we sowieso 12 Tools®, maar in de coachingcalls komen ze ook aan bod
 • 2 live dagen zodat je in live energie in zelfliefde en vertrouwen komt met andere vrouwen
 • Inzichtsopdrachten, meditaties, visualisaties en natuurlijk Tools®!
 • Afsluitende coachingsessie
 • Liefdevolle intieme community. Je wordt gezien en we doen het samen! 💖

In 10 lessen gaan we aan de slag met de volgende onderwerpen: 

 • Wie ben jij?
 • Wie wil je zijn?
 • Wat houdt je tegen? (Part X)
 • Van angst naar liefde
 • Deal met je shit
 • Wat je aandacht geeft groeit
 • Doelen stellen. Doen!
 • Van doelen naar systeem
 • Leven met liefde
 • Wees de verandering
Wat levert het je op?
Je komt uit je hoofd en leeft vanuit je hart? Je gaat iedere dag met een gevoel van betek
 
Wat is je investering?
 1497.- (ook mogelijk te voldoen in 12 maandelijkse termijnen van 129,-)
 

Over mij

Sinds de eerste coachingsessie, die ik zelf mocht ervaren, voelde ik al iets bij het beroep Coach. Ik vond het een ontzettend mooi idee dat ik ook op individuele basis mensen diepgaand zou kunnen helpen in plaats van alleen als docent voor een groep. Op dat moment was ik namelijk nog docent Voeding, maar ik ging me direct verdiepen in de opleidingsmogelijkheden en nog geen vier weken later zat ik een opleiding tot coach practitioner. Het was ontzettend leerzaam, vooral het vele oefenen heeft me veel gebracht, maar ik had een minder gevoel met de coachtechnieken die werden aangeleerd. Ze gaven vooral veel inzichten (ook in het verleden), maar weinig verlichting.

Toch volgde ik alle trainingen die ik mijn werkgever me maar liet volgen, in de hoop dat ik daardoor genoeg bagage (lees: zelfvertrouwen) zou krijgen om, inmiddels mijn grote droom, eigen een coachingpraktijk op te starten.

Ik deed al wat coaching on the side in mijn docentschap en samen met mijn partner coachten we ook mensen op het gebied van voeding en leefstijl. Maar ergens voelde ik me altijd een fraudeur. Ik vond de stappen die ik had geleerd lastig toe te passen en had er geen, tot weinig, echte feeling mee.

Totdat op een goede dag het boek De Tools mij vond (jawel, dat lees je goed). Het was een luisterboek en al bij de eerste paar zinnen had ik het gevoel: DIT GAAT OVER MIJ! Ik was direct hooked en sindsdien verslind ik alles wat er van de bedenkers, mijn held Phil Stutz en zijn zeergewaardeerde compagnon verschijnt. De Tools® gebruikte ik bij alles wat ik deed en ook bij de coaching naast het werk dat ik al deed. 

Vanaf dat ene moment, inmiddels al 7 jaar geleden is mijn leven drastisch, zelfs 180 graden, veranderd. Voor iedere live opleiding/training die Phil en Barry sindsdien gaven, stapte ik het vliegtuig naar Amerika in. Ik ben ontzettend vereerd dat ik hun Tools mag gebruiken en door hen persoonlijk tot Tool®-coach ben benoemd. De enige in Nederland!

Door het continu toepassen van de Tools® ging ik van iemand met een continu gebrek aan eigenwaarde (al zou niemand dat aan de buitenkant bij mij hebben opgemerkt, tenzij je me echt kende), en met diverse verslavingen, naar stap voor stap het worden van een vrouw/mama en coach met zelfvertrouwen en liefdevolle discipline die supergoed voor zichzelf zorgt.

Dankzij De Tools® zei ik mijn baan op, schreef mijn eerste boek en startte mijn eigen coachpraktijk in 2019, ondanks dat ik het doodeng vond. Mijn 2e boek is inmiddels uit en mijn tweede bedrijf opgestart.

Ik wil graag allerbeste coach zijn voor mijn klanten die er maar te vinden is. De Tools maken voor mij hét verschil in het embody’en van het zijn van die coach en daar werk ik met liefde en dankbaarheid iedere dag aan.