Maak van jouw leven een meesterwerk

met het Supercharge Your Life-traject

Jij bent hier voor meer dan dit.

Meer dan voor het leven zoals je het nu ervaart.

 

Herken jij je in het volgende:

Je weet het diep van binnen al een tijdje: “Dit leven is het niet. Het is niet meer genoeg.” Het leven zoals je nu leidt dat je inmiddels op zijn best in zijn totaliteit middelmatig vindt: je wilt het meer op deze manier. Je doet weleens leuke dingen, maar er is geen vibe, geen passie, no sense of meaning. 

Regelmatig hoor je een kritische stem (in je hoofd of van anderen): Je hebt het toch goed zo! Wat wil je nou toch? Wees toch eens tevreden met wat je hebt!

Je maakt je ook druk over wat je omgeving ervan zou vinden als je iets zou doen waar JIJ echt blij van wordt. Dus probeer je “normaal” te doen, door jezelf je bezig te houden met de gewone dagelijkse dingen en ervoor te zorgen dat iedereen happy is, maar van binnen voel je je onrustig.

Je omgeving lijkt er geen last van te hebben, je kunt er met hen niet over praten. Het lijkt wel alsof je de enige bent die in een soort van existentiële crisis zit. Een eenzaam gevoel dat je herinnert aan vroeger toen je jonger was, toen je ook het gevoel had nergens bij te horen, omdat je anders was.

Het is een verwarrend gevoel tussen: Dit is het niet meer en OMG, wat nou als ik neerstort als ik ga springen, omdat ik het anders ga doen?

Maar als je niks verandert, weet je ook wat er gebeurt: precies niks en dat wil je al helemaal niet meer.

Je verslindt boek na boek in de hoop daarin hét antwoord te vinden. Inmiddels weet je dat je er een steeds rijker mens door wordt en je bent er ook een heleboel meer door gaan begrijpen, maar de echte transformatie blijft nog uit.

Door dit alles zit je continu in je hoofd en je wordt gek van jezelf. Je vraagt je weleens af waarom je inderdaad niet gewoon kunt zijn en kunt accepteren wat je nu hebt?

Als je zo doorgaat weet je al hoe de rest van je leven eruit gaat zien: Booooooring! Saai en voorspelbaar.
Dan haal je op een dag op je 89e je kunstgebit uit het glaasje water naast je bed en vraag je je af why the f* je nooit iets bijzonders met je leven hebt gedaan.

Pak de regie weer terug over jouw leven

Ongeacht je situatie, je leeftijd of je omgeving… het is nooit te laat om te worden wie je zou kunnen zijn.

Je verlangt…

 naar een leven waarin je je hart volgt en met volle teugen geniet.

Dat je iedere dag opstaan met een DIKKE YES! Alweer een mooie dag om naar uit te kijken waarin je voelt dat jij en wat je doet een verschil maakt. Dat jij je licht mag laten shinen in de gewone maatschappij.

 Je wilt luisteren naar die stem die jou dient. Niet meer twijfelen, maar kiezen en ervoor gaan.

Juist omdat je weet hoe kort het leven is en als je echt nog dingen wilt veranderen in je leven weet je dat je A) nu moet doen en B) dat je het wilt invullen met de dingen die voor jou echt belangrijk zijn. Keuzes maken waar je voluit bewust van kunt genieten en waarbij je ook goed voor jezelf zorgt op fysiek gebied.

Je wilt je niks aan hoeven trekken van wat anderen vinden. Ze mogen er van alles van vinden, maar dat is niet langer jouw probleem en dat wil je vanuit je tenen kunnen menen.

Je wilt niet meer schuldig over voelen over het feit dat je het anders en meer wilt dan anderen, zonder steeds dat “wie-denk-ik-wel-niet-dat-ik-ben-gevoel” en misschien moet ik het maar gewoon accepteren, bla-bla-bla. Het leven is te kort!

Je weet het allemaal inmiddels wel heel goed, je hebt veel geleerd uit boeken en cursussen, maar het gaat over het zelf kunnen VOELEN en ERVAREN. Verbinding krijgen met jezelf, met je gevoel.

De enige vraag is die je nu nog hebt is: Hoe dan?

Wat als je

 • wensen uit zouden komen op dé belangrijke vlakken van je leven?
 • in diepe verbinding zou staan met je hart en gevoel?
 • volledig oké bent met jezelf, het hele pakketje: the good, the bad & the ugly?
 • weet waar voor hier bent, wat je te doen staat en dat ook doet?
 • rust en kalmte vindt in jezelf en kunt genieten van echte ontspanning zonder dat je daar iets van buitenaf voor nodig hebt?
 • van jezelf houdt: net zoveel, zo niet meer dan van je partner, kinderen en familie en je voelt dat het alles behalve egoïstisch is?
 • daarbij supergoed voor jezelf zou zorgen, ook op fysiek gebied, zodat je lekker in je vel zou zitten?
 • hebt leren dealen met de negatieve stemmen in je hoofd en jouw inner compass gaat volgen?
 • iedere dag blij van je nestje afkomt, met het vooruitzicht op weer een nieuwe dag waarin je opnieuw de mooiste versie van jezelf mag zijn en doet waar jij gelukkig van wordt?
 • angsten en zorgen als energybars (vr)eet? Waardoor je een superpositieve mindset krijgt?
 • in staat bent te dealen met gedoe, moeilijke dingen en ellende met steeds meer “ease and grace”? Weerbaar wordt?
 • je talenten benut en je hele wereld daarvan meegeniet? Jij wordt onstopbaar!

  Ik weet het, het klinkt als veel, misschien zelfs too good to be true… onmogelijk. Maar wat als je al 1 van bovenstaande zaken als resultaat zou hebben van dit traject? Zou dat niet al waanzinnig gaaf zijn? Ik weet wat de effecten zijn, je mag het alleen nog zelf gaan ervaren. Je bent van harte welkom! 

Supercharge Your Life

Het Supercharge Your Life online groepstraject is het traject waarin je gaat naar het creëeren van jouw droomleven. Een leven waarin je volledig jezelf bent en iedere dag doet wat goed is voor jou. Je gaat van jezelf en je leven houden als nooit tevoren, staat op in een energie die niet meer van jezelf lijkt te zijn. Je leert wat het betekent om je hart te volgen en gaat dat ook doen. Uit de onrust en in de magie!

Dit traject duurt 10 maanden (echte verandering komt natuurlijk niet binnen een vingerknip, dat snap jij ook). Je hebt iedere maand een les in je mailbox, een live online coachingsessie en een coachingcall van een special guest. Daarnaast komt er een (digitaal) werkboek waar je iedere maand een deel van krijgt en waarin je je voortgang bijhoudt.

De resultaten: leven met betekenis, een ongekende energie, rust in je koppie, geluk in je lijf… Ofwel een leven waar jij stikgelukkig van wordt.

Een fantastisch leven wacht op jou. In vrijheid, vol vertrouwen, met lef en liefde! Het staat al een hele tijd op je drempel te wachten. Joehoe Dingdong! Doe je nou eindelijk eens open?

Ben je er klaar voor? Ja of Ja?

Let’s do this!

Je investering voor dit 10 maanden traject is slechts 897,- (je kunt in 5 of 10 termijnen betalen).

Even praktisch

Je krijgt:

Iedere maand een superinspirerende videoles. Ook via audio te beluisteren.

Maandelijks een groepscoachingcall en een gastles van een expert op een bepaald gebied.

Een exclusieve community (niet op Facebook) waarin je volledig wordt ondersteund.

Praktische opdrachten die uiteindelijk jouw werkboek vormen

Meditaties, ademsessies en nog veel meer toffe extra’s

Kortom… alles wat jij nodig hebt om van jouw leven een masterpiece te maken!

Let’s do this! ❤️