Vind je power in je schaduw

Gratis online masterclass

Vind je power in je schaduw
Maandag 30 januari 20:00 uur

Wat ik veel bij mijn klanten zie is dat ze klaar zijn met:

😫 hun twijfels aan zichzelf waardoor ze zichzelf saboteren en niet doen wat ze zouden willen doen in hun leven en business. Dat kan gaan over bijvoorbeeld: zichtbaar zijn, webinars maken en/of gezond eten en sporten

😫 Zodra ze zich op social media wagen, zijn ze zichzelf vaak aan het vergelijken met anderen en denken ze dat zij niet genoeg te bieden hebben of vragen ze zich af wat hen nou zo speciaal maakt in vergelijking tot al die anderen.

😫 Ook kunnen ze extreem kritisch op zichzelf en hard zijn: “Waarom doe je niet wat je met jezelf had afgesproken! Je weet het allemaal zo goed, maar je doet het niet! (of niet consistent genoeg). Je bent ook zo’n sukkel!”

😫 Ze zoeken vaak naar erkenning en bevestiging van anderen, durven hun eigen pad niet te volgen, of twijfelen vaak over wat hun pad nou eigenlijk is…

😫 Door die twijfels zijn ze vaak alles-of-niks-types als het gaat over hun business én hele leven. Of ze zijn supergemotiveerd en gaan vol gas voor iets, om een paar dagen of op zijn best weken weer in te zakken. Hier balen ze dan weer ontzettend van en daardoor voelen ze zich een loser of zwakkeling.

Wil jij van je mentale shitshow af zodat je blijvend in de actiestand komt op alle vlakken van je leven en business?

Schaduwwerk volgens de Phil Stutz Tools® coachingmethode is dé sleutel naar succes!

Ik heb daar ook gestaan waar jij nu staat. 

Ik geloofde tientallen jarenlang dat ik niet goed genoeg was.

Diep van binnen wilde ik zó graag een coachingpraktijk starten en boeken schrijven, maar er waren er altijd die overtuigingen en die negatieve stem:

-“Niemand zit op mij te wachten”

-“Wie ben ik nou om …?”

-“Er zijn al zoveel coaches… What makes me so special?”

-“Wat als het mislukt?”

-“Anderen zijn zoveel beter dan jij.”

Totdat ik serieus aan de slag ging met schaduwwerk. Dit werk bleek dé gouden sleutel waardoor ik mijn baan durfde op te zeggen, een succesvolle coachingpraktijk uit de grond stampte en 2 boeken schreef en publiceerde waarvan er inmiddels meer dan 10.000 van zijn verkocht.

Je bent hier om je potentieel te benutten.
“If not you then who? If not now then when?”

HOE je dat doet?  Het antwoord ligt in je schaduw. Ik leg het je heel graag uit. Meld je aan voor deze gratis online masterclass!

Breek los van je onzekerheid en gevoel van waardeloosheid en ga naar lef en zelfvertrouwen in je leven en business.

Als je je schaduw gaat integreren:

💞 Ga je je business en leven leiden vanuit diep vertrouwen. Je houdt op met je continue getwijfel en komt steeds weer opnieuw in de actiestand! Als je je onzeker of waardeloos voelt, kun je dit signaleren en zien als een trigger zodat je dit gevoel meteen weer omzet.

💞 Leer je je waarde niet alleen kennen, maar vooral te voelen, omdat je ook je donkere kanten keer op keer erkent, bevestigt. Niet langer vergelijk je je met anderen, maar kijk je wat je van hen kunt leren zonder afgunstig te zijn.

💞 Ben je in staat om bewust je keuzes te maken. Die kritische stemmen zijn er nog wel, maar je hebt ze door en kunt ze transformeren op een manier die je dient in plaats van saboteert.

💞 Ook krijg je steeds helderder wat jouw persoonlijke pad is. Je schaduw leidt je namelijk de weg. Door die verbinding te maken, voel je keer op keer opnieuw wie je wilt zijn en wat je te doen staat.

💞 Ervaar je dat er ook een middenweg mag zijn. Niet langer is het zwart of wit of alles of niks. Maar het kan EN-EN zijn en daardoor handel en voel je je niet alleen veel relaxter, maar je leert ook van jezelf te houden met alles erop en eraan: the good, the bad & the ugly.

 

Het is de hoogste tijd dat je van je kritische stem en mental shitshow afkomt,

zodat je de coach en de persoon wordt die je bestemd bent te zijn!

Ben je er klaar voor je coachingbusiness en leven te leiden vanuit diep zelfvertrouwen?

Dan is deze masterclass echt iets voor jou! 

Je ontdekt en leert in de masterclass:
❤️ wat je schaduw is en waarom het belangrijk is om je met haar te verbinden

❤️ waarom schaduwwerk onmisbaar is in je business

❤️ wat ervoor nodig is om onafhankelijk te worden van oordelen en kritiek (van jezelf én anderen).

❤️ hoe je je eigen koers vaart, in plaats van continu te twijfelen.

❤️ wat ervoor nodig is om te gaan van denken wat je moet naar voelen naar wat je echt wilt

❤️ wat het betekent om ook je coachklanten met schaduwwerk te helpen

 

“A woman is whole only when she takes into account her shadow.”

 

Who am I? 

Sylvia Holtslag! Aangenaam! 💞 (Je ziet mij hier op de foto met mijn kleine topper: Jimmy) 

Sinds de eerste coachingsessie, die ik zelf mocht ondergaan, voelde ik al iets bij het beroep Coach. Ik vond het een ontzettend mooi idee dat ik ook op individuele basis mensen diepgaand zou kunnen helpen in plaats van alleen als docent voor een groep. Op dat moment was ik namelijk nog docent Voeding, maar ik ging me direct verdiepen in de opleidingsmogelijkheden en nog geen vier weken later zat ik een opleiding tot coach practitioner. Het was ontzettend leerzaam, vooral het vele oefenen heeft me veel gebracht, maar ik had een minder gevoel met de coachtechnieken die werden aangeleerd. Ze gaven vooral veel inzichten (ook in het verleden), maar weinig echte verlichting.

Toch volgde ik alle trainingen die ik mijn werkgever me maar liet volgen, in de hoop dat ik daardoor genoeg bagage (lees: zelfvertrouwen) zou krijgen om, inmiddels mijn grote droom, eigen een coachingpraktijk op te starten.

Ik deed al wat coaching, on the side, in mijn docentschap en samen met mijn partner coachten we ook mensen op het gebied van voeding en leefstijl. Maar ergens voelde ik me altijd een fraudeur. Ik vond de stappen die ik had geleerd lastig toe te passen en had er geen, tot weinig, echte feeling mee.

Totdat op een goede dag in 2016 het boek De Tools mij vond (jawel, dat lees je goed). Het was een luisterboek en al bij de eerste paar zinnen had ik het gevoel: DIT GAAT OVER MIJ! Ik was direct hooked en sindsdien verslind ik alles wat er van de bedenkers, mijn held Phil Stutz en zijn zeergewaardeerde compagnon Barry Michels verschijnt. De Tools® gebruikte ik  bij alles wat ik deed en ook bij de coaching naast het werk dat ik al deed. 

Vanaf dat ene moment, inmiddels dus 7 jaar geleden, is mijn leven drastisch, zelfs 180 graden, veranderd. Voor iedere live opleiding/training die Phil en Barry sindsdien gaven, stap ik het vliegtuig naar Amerika in. Ik ben ontzettend vereerd dat ik hun Tools mag gebruiken en door hen persoonlijk tot Tool®-coach ben benoemd. De enige in Nederland!

Het schaduwwerk van Phil en Barry is uniek. Niet zoals je dat kent in reguliere coachingopleidingen.

Door het continu toepassen van de Tools® ging ik van iemand met een continu gebrek aan eigenwaarde (al zou niemand dat aan de buitenkant bij mij hebben opgemerkt, tenzij je me echt kende), en met diverse verslavingen, naar stap voor stap het worden van een vrouw/mama en coach met zelfvertrouwen en liefdevolle discipline die supergoed voor zichzelf zorgt.

Dankzij De Tools® zei ik mijn baan op, schreef mijn eerste boek en startte mijn eigen coachpraktijk in 2019, ondanks dat ik het doodeng vond. Mijn 2e boek is inmiddels uit en mijn tweede bedrijf loopt nu ook. Ik heb klanten van all over the world, want steeds meer mensen realiseren zich (EINDELIJK!) hoe goed de Tools® werken.

Ik wil graag allerbeste coach zijn voor mijn klanten die er maar te vinden is. De Tools maken voor mij hét verschil in het embody’en van het zijn van die coach en daar werk ik met liefde en dankbaarheid iedere dag aan. 

Voor wie is deze masterclass?

Voor de coach of ambitieuze (business)vrouw die:

💖 Van haar onzekerheid en gevoel van minderwaardigheid af wil

💖 Haar coachingbusiness vol vertrouwen wil kunnen leiden

💖 Perfectionisme wil kunnen loslaten.

💖 Kritiek van zich af wil kunnen laten glijden

💖 Goed voor zichzelf wil zorgen.

💖 Wil kunnen loslaten van angsten en oud zeer.

💖 Klaar is om onbelemmerd als haar echte zelf te gaan leven.

Breng een open mind mee! 😊