Spiksplinternieuwe gratis online training

Stop met denken aan een droomleven en start met het creëren ervan!

Maandag 25 oktober 20.00 uur en dinsdag 26 oktober 9.30 uur

Herken jij je in het volgende?

Op papier heb je best een fijn leven en daarbij zorg je er ook voor dat je altijd iets leuks in het vooruitzicht hebt, zodat je iets hebt om naar uit te kijken. Of het nu gaat om het starten van een nieuwe cursus of een hobby, het herinrichten van een kamer, weekendje weg, of een shopmiddag… er staat altijd iets op de planning.

Maar merk je in de tussentijd waarin je wacht op het volgende event of ding dat je…

Je vaak gefrustreerd en onrustig voelt en regelmatig twijfels hebt over wie je bent, wat je doet en hoe je leven eruitziet?

Je vaak moe bent en je overspoeld voelt door alles wat je “moet” van jezelf en je omgeving? Waardoor je vervolgens niks zinnigs doet en op de bank blijft hangen als een zombie met je telefoon in de hand?

Of dat je juist veel tijd kwijt bent aan Netflix-series of tv-shows, die weliswaar leuk zijn, maar waarvan je merkt dat ze stiekem je kostbare tijd wegslurpen?

Dat je ook nog eens snel afgeleid bent door social media of andere dingen op internet én uitstelgedrag vertoont op dingen die je lastig vindt?

Besef je je meer en meer dat het leven kort is en dat je iets moet veranderen, maar heb je geen idee wat en hoe? Vooral omdat je (of je omgeving) vindt dat je niet zo zou moeten zeuren? Je hebt toch immers “alles”?

Hoe moet het nu verder?

Als jij hier veel van herkent, ben je niet voor niks op deze webpagina terecht gekomen. Ik wil je dan graag uitnodigen voor mijn gratis training, want ik leer je hoe jij weer verliefd wordt op jouw leven.

In de training leer je:

  • Hoe je van frustratie naar creatie gaat. Dus van denken naar doen.
  • Wat ervoor zorgt dat je je langdurig relaxter, blijer en vervulder gaat voelen
  • Wat écht belangrijk is voor jou
  • Wat de oorzaak is van je tijdsverspilling, uitstelgedrag en afleiding
  • En hoe je eindelijk de verandering start en in stand houdt die jij graag wilt

Waardoor je in een energie komt te staan die niet meer van jezelf lijkt te zijn. Je gaat doen wat goed is voor jou. Je wordt relaxter, voelt je blij en vervuld. Het kán echt. Het enige wat je te doen staat is je even aan te melden, zodat ik je kan leren wat je te doen staat.

Het leven is te kort om te verspillen aan een niet écht geleefd leven.

Stop met denken aan een droomleven en start met het creëren ervan.

Ik leer jou hoe je een fantastisch leven gaat leiden

De tijd begint te dringen om nog iets goeds met je leven te doen. Je wilt een voorbeeld zijn, voor je kinderen of voor anderen en dat het iets uitmaakt dat jij op deze aardbol hebt bestaan. En als je nu heel eerlijk kijkt naar hoe je uren en dagen gevuld zijn, wat belooft dat dan voor de toekomst?

Zo stond ik ook ooit in mijn leven lieve lezer. Mijn naam is Sylvia Holtslag, ik ben De 100% Coach en auteur van de boeken What IF? en What’s Next? en ik help mensen naar een 100% leven.

En als jij ook veel van het bovenstaande herkent, dan is mijn nieuwe gratis training echt iets voor jou:

Stop met denken aan een droomleven en start met het creëren ervan.

Over mij

Voordat ik coach en schrijfster was leidde ik een totaal ander leven. Een leven waarin ik op papier alles had, dat als de maatschappij als succesvol bestempeld zou worden. Een man, een huis, een goedlopend bedrijf, een auto, mooie spullen, kasten vol kleren en schoenen en ga zo maar door. Ik deed leuke dingen, kon op vakantie en ging dagjes uit. Als ik me niet goed voelde, kocht ik wat moois voor mezelf om het ongemak niet te voelen. Of ik trok een fles wijn los of bedacht weer een nieuw ding, om te kunnen organiseren zoals bijvoorbeeld een feestje of het plannen van een citytrip.

Aan de buitenkant leek het top, van binnen was ik niet gelukkig. Ik sloeg me mijn werkdagen door in werk wat ik niet echt leuk vond, was altijd bezig met wat anderen wilden of verwachtten en voelde een leegte die zich niet langer meer liet vullen met iets van buitenaf.

Zonder dat ik het toen besefte had ik inmiddels een shopverslaving, bovendien snoepte ik dagelijks, dronk ik veel en regelmatig alcohol en surfde veel op het internet. Op een bepaald moment was ik de weg helemaal kwijt en ik werd ook nog eens verliefd op een ander. Het kon zo niet langer, de maat was vol en ik ben vertrokken uit rijke maar lege leven.

Ik ging eerst in een ander land wonen en maakte vervolgens een wereldreis. In Azië zag ik mensen die nauwelijks wat te makken hadden, met zijn achten in een hutje woonden en volmaakt gelukkig waren. Dat voel je omdat deze mensen een bepaalde energie uitstralen. Bovendien ontdekte ik dat ik me ook prima kon redden met slechts 3 jurkjes in mijn backpack. Het was heerlijk overzichtelijk. Een prachtige tijd.

Weer terug in Nederland, werd het echter hetzelfde liedje met een andere partner. Ik zat zo weer in de materialistische ratrace. Mijn shopverslaving was terug van weggeweest, net als mijn snoepverslaving.

Wat het grote verschil was, was dat ik werk vond als docent Voeding en bij het opleidingsinstituut waar ik werkzaam was, zoveel opleidingen mocht volgen als ik maar wilde. Ik werkte nu ook aan mijn innerlijke verrijking en kwam uiteindelijk van al mijn verslavingen af. Ik weet dat ik altijd voorzichtig moet zijn, omdat ik enorm verslavingsgevoelig ben.

Er is sinds 2010 geen jaar voorbij gegaan dat ik geen opleiding volgde, behalve het jaar dat dat ik het grootste geschenk ooit mocht ontvangen: ons zoontje Jimmy. Ik leer ontzettend graag. Toen mijn moeder iets meer dan 3 jaar geleden overleed, net als mijn vader aan de gevolgen van een ongezonde leefstijl, viel alles op zijn plek… ik wilde mensen helpen met mijn verhaal, mijn kennis en kunde. Ik scheef mijn eerste boek What IF? om mensen te helpen met hun leefstijl.

Inmiddels heb ik een succesvolle coachingpraktijk als de Intermittent Fasting Coach en van What IF? zijn duizenden exemplaren verkocht. Het is me een eer dat ik zoveel mensen mag helpen naar een gezond voedingspatroon.

Toch merkte ik dat veel mensen nog moeite hebben met het in stand houden van een gezond voedingspatroon, hoe goed Intermittent Fasting ook werkt. Ook zie ik mensen die niet écht gelukkig zijn in hun leven. Vaak doen wat hun omgeving van ze verwacht in plaats van wat ze zelf willen. Daarom schreef ik What’s Next? dat in september 2021 uit is gekomen.

Door dit te mogen doen, leef ik een ongekende energie, voel ik betekenis omdat ik anderen mag helpen en leef waar ik voor bestemd ben.

Ik ben hier om anderen te leren hun fantastische leven te gaan leiden op alle vlakken. Niet langer te wachten, maar in actie te komen. Zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Een 100% leven.