Intermittent Fasting voor beginners

Gratis online training op 19 juli om 20.00 uur

Iedereen heeft het erover: Intermittent Fasting.
Maar wat is het nou eigenlijk precies en hoe moet je ermee starten? Welke voeding is nu eigenlijk gezond bij deze leefstijl (en dus geen dieet!)? Dat en nog veel meer leg ik je uit in deze online training. Ik geef antwoord op je vragen, zodat jij er niet alleen mee kunt beginnen, maar er ook je allerlaatste verantwoorde afvalpoging ooit van kunt maken.

Na deze online training kun jij op een verantwoorde manier starten met Intermittent Fasting.

In deze online training leer ik je waarom deze methode zo goed werkt en geef ik antwoord op je vragen. Dit zodat jij niet alleen gemakkelijk kunt starten met deze gezonde leefstijl, maar hem ook voor altijd vasthoudt, waarbij je toch nog steeds (zelfs meer) geniet van het leven.

Wat houdt de online training in?

Ik vertel je:

  • Hoe intermittent fasting fysiek werkt
  • Hoe het precies zit met het belang van het ontbijt
  • Hoe het je kan helpen met afvallen
  • Welke voeding optimaal is bij deze methode

Voor wie?

Deze online training is voor beginners met Intermittent Fasting. Als je graag op een verantwoorde manier wilt starten, maar nog geen idee hebt hoe je moet beginnen en of het wel echt iets voor jou zou kunnen zijn.

Gratis online training Intermittent Fasting voor Beginners

Over mij

Ik ken mijn ouders niet anders dan ‘aan de lijn’. Altijd bezig met het uitzoeken van een nieuw dieet of het starten van een nieuw dieet. Keer op keer op keer. Zonder blijvend resultaat. En ik heb overduidelijk hun Bourgondische DNA. Op sommige gebieden vind ik dat geweldig, dit specifieke stuk had ik liever gemist, want als tiener was ik al bezig met mijn figuur. En op mijn 35e had ik bijna alle denkbare diëten wel een keer gedaan, gebruikt, geprobeerd of getest. Ook bij mij zonder blijvend resultaat. Zo moeder, zo dochter.

Ik bleef weer op zoek naar het nieuwe wondermiddel omdat er, zoals altijd ‘wel weer wat af mocht’.

Tot ik over Intermittent Fasting hoorde tijdens mijn studie voeding. Uiteraard moest dit ook getest worden.

Binnen enkele weken was ik verkocht, ik was niet alleen kilo’s kwijt, ik kreeg er een bak energie en mentale focus voor terug. Dat laatste had ik nog niet eerder ervaren. Ik werd gezonder, een leuker mens en een energiekere mama.

Ik wilde nooit meer anders. En het toffe is dat ik mijn Bourgondische roots niet volledig los hoefde te laten, hoogstens te matigen. So far so good.

Tot mijn moeder twee jaar geleden overleed aan de gevolgen van een ongezonde leefstijl net als mijn vader twintig jaar eerder.

De impact van haar overlijden was groot; ik besloot mijn kennis en ervaring over gezonde voeding met de wereld te delen, nam ontslag, zette een coachingpraktijk op en schreef het boek What IF? dat geheel gaat over een intermittent lifestyle.