fbpx

Het Fitte Leiders traject

Voorgoed afrekenen met je oude gedoe.
Eindelijk van je suikerverslaving en eetbuien af
Op naar een topmindset
Met liefde voor jezelf zorgen

Herken je dit?

ZO KLAAR MEE
Verdrietig sta je voor de spiegel te passen. Er liggen al 10 verschillende setjes in 3 verschillende maten op bed, maar niks zit goed. Zelfs de grootste maat is nog te strak. Je voelt je net een kamerolifant, terwijl het echt niet om 40 kg gaat.
Je bent er zó klaar mee je zo te voelen. Zo klaar met al die vetrollen, zo klaar met die kleren die niet passen, klaar met shoppen voor grotere maten en ook zó klaar met het altijd klaar zijn met je gewicht.

DRUK EN WEINIG TIJD
Je leidt een gezin en druk werk- en sociaal leven. Door drukte en weinig tijd maak je regelmatig de verkeerde keuzes als het gaat om je voeding.
Om de zoveel tijd is de maat weer eens vol en vind je op Google het zoveelste dieet. Misschien werkt dit wél. Positief denken, zeg je tegen jezelf. Vol goede moed probeer je het op maandag weer.

HET NIEUWE DIEET
Boven verwachting gaat het wel een dag of vier goed. Je eet keurig zoals voorgeschreven. Je ziet zelfs al een beetje verschil op de weegschaal. Maar je weet dat je nog veel kilo’s te gaan hebt en dat ontmoedigt je ook een beetje. Het gewone leven gaat ondertussen verder door, as usual, flink in de weer met je gezin, werk, familie en vrienden. Altijd sta je voor iedereen klaar. De tijd vliegt aan je voorbij.

HONGER!
En dan zit je twee dagen later in de auto na een loeidrukke dag op kantoor. Je snakt nú echt naar iets met suiker en checkt de klok. Thuis mag je weer eten en je kunt bijna niet wachten. Gelukkig hoef je niet ver te rijden. Maar dan vertelt het verkeersnieuws je dat er een ongeluk is gebeurd en dat je in de file komt te staan. Uiteraard, net op een dag dat je niet hoeft thuis te werken.

HET TANKSTATION
Je weet dat je het niet gaat redden om zonder afgekloven nagels thuis te komen, dus sla je tegen beter weten in af bij de eerste beste pomp. Voor je het weet zit je weer terug in de auto met een saucijzenbroodje en de kassa-aanbieding: 2 Kinder Bueno’s op je schoot. Eten!!!

SPIJT
Niet alleen is het binnen no-time op, maar je voelt je ook direct weer schuldig. Net als altijd. Ook is je venijnige stemmetje er meteen weer:
“Zie je nou wel: Je kunt het niet, je bent een loser, het gaat je nóóit lukken.”

Waarom kun je jezelf nou nooit eens beheersen? Waarom heb je alles onder controle behalve dit? Je hebt zo de balen van jezelf, dat je thuis ook wéér wat te snacken pakt. De dag is nu toch al verprutst.

VERDRIET
In bed lig je te balen, je bent er zelfs verdrietig van. Je voelt je een mislukkeling, omdat je nooit iets vol kunt houden.

De dag erna herpak je je weer, en zelfs op zaterdag ga je ervoor.
Maar dan ga je toch voor de bijl als je ‘s avonds bij je familie bent:
ach dat ene wijntje… En ach ja, deze week is al naar de haaien en die toastjes staan je maar aan te staren. In je hoofd weer dat stemmetje: “Neem toch, je hebt het verdiend!” Uiteraard blijft het niet bij 1 toastje.

Thuis neem je verdrietig een klein hoekje chocola om jezelf te troosten. Maar het is zó lekker. Je wilt meer! De reep gaat op.

Je denkt: “Maandag ga ik echt weer door”

MAAR…
Op maandag gebeurt er ook weer iets, waardoor het niet lukt. Je hebt ook continu honger en bent niet alleen in je hoofd, maar ook letterlijk de hele dag met eten bezig, van maaltijdmoment tot maaltijdmoment.

Af en toe voel je je ronduit depressief. Ook ervaar je fysieke klachten die alles te maken hebben met je voeding. Maar het is zo moeilijk! En iedereen beweert wat anders over wat nu gezond is. Je weet niet hoe je hier ooit nog uit komt.
Waarom lukt het nou nooit? Is er dan niks dat werkt?

Hoe fijn zou het voor je zijn als je…

 • Hoe fijn zou het voor je zijn als je... lekker in je vel zou zitten en met zelfvertrouwen door het leven zou gaan?
 • kleding gewoon lekker zou zitten, dat je niet steeds hoeft na te denken over iets "strategisch en bedekkends" dat je aan moet trekken?
 • niet continu met eten bezig hoeft te zijn en niet steeds honger moet lijden?
 • een leefstijl zou hebben die je gemakkelijk kunt inpassen?
 • weerstand zou kunnen bieden aan verleidingen, zelfs als ze recht voor je neus staan?
 • het langere tijd vol zou kunnen houden zonder weer de mist in te gaan ongeacht wat er gebeurt of wat een ander zegt?
 • als je frustraties en emoties geen trigger meer zouden zijn om te gaan eten?
 • met zelfvertrouwen in je volle energie, fit, gezond en blij door het leven gaat?

Ik kan jou hiermee helpen!

In het Fitte Leiders-traject begeleid ik jou persoonlijk naar een slank lijf, een gezond voedingspatroon en flinke dosis zelfvertrouwen.

Ook ik heb daar ooit gezeten waar jij nu zit

Laat mij je helpen naar een bak energie,

minder kilo’s en meer zelfvertrouwen

Na dit traject…

 • Ben jij tevreden over je spiegelbeeld.
 • Ben je van je eetbuien en suiker-/ eetverslaving af.
 • Ben je veel kilo’s kwijt.
 • Heb je zelfvertrouwen ontwikkeld om te doen wat goed en belangrijk voor je is.
 • Heb je een bak energie, voel je je scherper en alert.
 • Heb je tijd over om te doen wat belangrijk voor je is.
 • Heb je een positieve mindset en kijk je hoopvol naar je toekomst.
 • Weet je precies wat je moet doen om je resultaten vast te houden, of zelfs nog verder te gaan als dat nodig is.

Hoeveel moet alleen aanmodderen je nog kosten?

In energie?
In tijd?
In verdriet?
In frustratie?
Geld aan nieuwe kleren?
Het gebrek aan zelfvertrouwen?
Gezondheidskosten?

Hoe lang moet het nog duren en hoeveel moet het je nog kosten voor je eindelijk gaat doen wat goed voor je is?

Als je er meer dan klaar mee bent, met je overtollige kilo’s, met die vermoeidheid en vooral met je gebrek aan zelfvertrouwen…

En je eindelijk rust en bevrijding wilt van je gedoe, waardoor een gezonde leefstijl gemakkelijk toe te passen wordt… Kan ik je helpen!

Voor m’n gevoel deed ik er alles aan om af te vallen en gezonder te eten, maar dat ik toch ook wel heel vaak niet mijn lekkernijen wilde opgeven en dat ik daardoor ipv afviel alleen maar aan kwam. Ik was te zwaar, had last van opgeblazen gevoel en zat niet lekker in mijn vel. Twijfelde of ik het wel vol zou kunnen houden en of het niet alleen maar konijnenvoer zou zijn. Dat je na 1 week al resultaat ziet, dat was wel echt geweldig. Ik viel 17 kg af in 2 maanden. Ik ben relaxter, minder gefocust op eten, zit lekkerder in mijn vel, kan weer allerlei leuke kleding aan waarin ik me goed voel en niet te dik. (Dat ik nu ook m’n t-shirt durf uit te doen op het strand.) Sylvia’s coaching is echt een aanrader, vooral voor ondernemers en hoogopgeleide

Nico de Jong

Ik kon niet meer ontspannen, door alles wat ik van mezelf moest. Probeerde gezond te eten, maaar verviel gemakkelijk in oude patronen. Ik had last van mijn spijsvertering, overgewicht en zat niet lekker in mijn vel. Er was geen balans. Ik heb bij Sylvia met name geleerd dat positief en negatief samengaan, aarbij positief de boventoon voert. Hoe kun je vanuit je negativiteit sturen naar positiviteit. Andere resultaten waren een betere stoelgang, meer energie, meer balans in de hormoonhuishouding en ik viel af! Ik raad Sylvia’s coaching aan een ieder die zichzelf beter wil leren kennen. Iemand die oude vaste gewoontes wil doorbreken om een nog leukere en betere versie van zichzelf te worden!

Mariska Boetekees

De hele dag door snaaide ik, kon het maar moeilijk laten staan. Dacht steeds weer, laat maar, vandaag is ook alweer verloren. Morgen begin ik opnieuw. Vaak dacht ik ook: ik kan toch niet afvallen en altijd gezond en gedoseerd blijven eten. Met Sylvia leer je anders en toch lekker te eten. Ik ben er nog niet, maar merk al zo veel verschil. Qua gevoel, kilo’s en energie! Heb minder last van hormonen en nagenoeg geen opvliegers meer. Héél fijn!! Sylvia is top. Ze is vrij van oordeel en dat zegt ze niet alleen, dat voel je. Ik raad Sylvia ook bij iedereen aan die overgangsklachten heeft, laag in energie zit en wil afvallen. Met name als je weet dat je het niet alleen kan en af en toe een vriendschappelijke schop onder je kont nodig hebt.

Meriam Diepeveen

Inhoud Fitte Leiders traject

Iedere 2 tot 3 weken coach ik je persoonlijk. 13 sessies à 40 minuten verspreid over 6 maanden.

3 spiksplinternieuwe weekmenu’s inclusief recepten volgens mijn What IF? methode.

Mijn persoonlijke begeleiding via Whatsapp.

Video’s met krachttraining. Geschikt voor ieder niveau. 12 in totaal.

We houden je voortgang bij tijdens het traject aan de hand van je doelen met behulp van vragenlijsten.

Nu met een waanzinnig gave bonus!

Als je je inschrijft, krijg je het shit naar FIT-traject cadeau bij dit traject!
-Iedere dag mail met een video, tips of inzichten
-Een intieme supportgroep in Facebook
-Vraag & antwoordsessies met gelijkgestemden

Niks staat je nu meer in de weg om eindelijk de regie terug te pakken over je voeding in plaats van dat het jouw leven beheerst.

Scarlet van Engelenburg over het Fitte Leiders en shit naar FIT-traject

Ik had een groot gebrek aan zelfvertrouwen, was niet tevreden met mezelf. Mijn levensstijl is veranderd. Ik geniet nu van mijn maaltijden, eet bewust en ben niet hele dagen meer bezig met eten. Door IF te combineren met veel bewegen zit ik beter in mijn vel. Ik zie mijn lichaam positief veranderen en heb een positieve mindset. Nu sta ik zoveel sterker in mijn schoenen. Dat ik goed genoeg ben. Ik ben tijdens het traject erachter gekomen dat ik sinds mijn jeugd tot voor het traject alleen maar mensen aan het pleasen ben geweest. Mezelf in allerlei bochten heb gewrongen om er voor andere te zijn. Veel opgegeven hiervoor. Uiteindelijk kozen ze niet voor mij en ben ik door mijn naaste vaak teleurgesteld. Ik zocht hierdoor troost in eten. Ik was niet goed genoeg. Hierdoor op jonge leeftijd aan het diëten geslagen wat enkel voor korte duur lukte. Het was superfijn de support elke dag. De mailtjes waren leuk gevarieerd. Van een workout naar recepten en van aanmoedigen naar een positieve schop onder je kont om vol te houden of door te zetten. Prettig ook om samen met anderen sterk te staan. Recepten uit te wisselen maar ook de strubbelingen tijdens het traject. Fijn dat je ook momenten heb om feedback te krijgen en om vragen te stellen. Ik zou het coachingtraject aan iedereen aanraden die de negatieve cirkel wilt doorbreken. Ik was zo klaar met mezelf en de negatieve gevoelens en gedachtes. Gewoon weer vol genieten van alles!

Nogmaals ontzettend dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen Sylvia!!

Gezien in