Fitte Leiders – Vette Business

Masterclass 25 maart, 9.30 uur!
JIJ bent het kostbaarste bezit van jouw bedrijf! Maar lukt het om een beetje goed voor jezelf te zorgen?
Misschien merk je dat je gezonde voedingspatroon niet helemaal is wat het wezen moet of zelfs volledig is weggezakt, merk je dat je ook nog eens hoog in je stresslevels zit en vaak moe bent…  Als je dit herkent, wil ik je graag uitnodigen voor deze Masterclass!

Input = Output 

Want jouw input, ofwel hoe jij je voedt qua voeding en je gedachten, is jouw output. In jouw bedrijf, in jouw hele leven. Ik help je de juiste mindset (terug) te krijgen, zodat jij jezelf optimaal gaat voeden en het beste van jezelf in je business kan geven.

Wat houdt de masterclass in?

Ik leer je:

  • Waarom je je zelfzorg op de eerste plaats moet zetten
  • Waarom de juiste keuzes qua leefstijl maken zo belangrijk is
  • Hoe je een optimaal energielevel genereert
  • Welk voedingspatroon juist heel gemakkelijk is toe te passen
  • Hoe je een gezonde leefstijl integreert in een druk leven

Voor wie?

Deze masterclass is speciaal voor ondernemers. Ondernemers die zich niet lekker voelen in hun lijf, druk zijn in hun hoofd en het moeilijk vinden om tijd te maken voor hun zelfzorg. Het bedrijf, gezin/partner staan vaak op de eerste plaats. Als gevolg hiervan zijn ze vaak moe, wat te zwaar en dat komt hun resultaten in hun bedrijf niet ten goede. Als jij zo’n ondernemer bent, help ik je heel graag het tij te keren.

Gratis Masterclass Fitte Leiders-Vette Business

Over mij

Ik ken mijn ouders niet anders dan ‘aan de lijn’. Altijd bezig met het uitzoeken van een nieuw dieet of het starten van een nieuw dieet. Keer op keer op keer. Zonder blijvend resultaat. En ik heb overduidelijk hun Bourgondische DNA. Op sommige gebieden vind ik dat geweldig, dit specifieke stuk had ik liever gemist, want als tiener was ik al bezig met mijn figuur. En op mijn 35e had ik bijna alle denkbare diëten wel een keer gedaan, gebruikt, geprobeerd of getest. Ook bij mij zonder blijvend resultaat. Zo moeder, zo dochter.

Ik bleef weer op zoek naar het nieuwe wondermiddel omdat er, zoals altijd ‘wel weer wat af mocht’.

Tot ik over Intermittent Fasting hoorde tijdens mijn studie voeding. Uiteraard moest dit ook getest worden.

Binnen enkele weken was ik verkocht, ik was niet alleen kilo’s kwijt, ik kreeg er een bak energie en mentale focus voor terug. Dat laatste had ik nog niet eerder ervaren. Ik werd gezonder, een leuker mens en een energiekere mama.

Ik wilde nooit meer anders. En het toffe is dat ik mijn Bourgondische roots niet volledig los hoefde te laten, hoogstens te matigen. So far so good.

Tot mijn moeder twee jaar geleden overleed aan de gevolgen van een ongezonde leefstijl net als mijn vader twintig jaar eerder.

De impact van haar overlijden was groot; ik besloot mijn kennis en ervaring over gezonde voeding met de wereld te delen, nam ontslag, zette een coachingpraktijk op en schreef het boek What IF? dat geheel gaat over een intermittent lifestyle.